sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Tallerot teettää muutoksia...

Niin se meni taas yksi viikonloppu.
A on aivan mahdoton kiipeilijä ja mun onkin pidettävä triptrapit, taloustikkaat ym vaaralliset "kiipeilytelineet" keittiöin pöydällä turvasssa jotta vältyttäisiin suuremmilta pään kolinoilta. Ykkös puuhia tällä hetkellä ovat kiipeily, ulkoilu ja keinuminen, jossa keinumisessa äiti pääsee ehdottomasti helpoimmalla! :)

Myöskin mun vaatehuoneen korut oli pakko järjestää uudelleen. Mä siis päätin aikanaan että jos sen vaivan näkee että talon rakentaa niin mun on ainakin saatava oma kunnon vaatehuone. Ja sitten halusin korut niin että ne on helposti käsillä, että aina saa asuun sopivan killuttimen kaulaan tahi käteen. No, alarivi oli rannerenkaille, mutta kun A oli muutamat helminauhat (siis jotain seppälän tarjous-sälää tietenkin) repinyt poikki päätin tyhjätä koko alarivin toistaiseksi.
Sellaista ne teettää, tallerot.Paljastanpa nyt yhden omista kummallisuuksistani. Nimittäin sunnuntai-aamun pyykkihetket. Talo tyhjäksi, pari korillista pyykkiä kumottuna sohvalle, digiboksilla tilat, kotot, kasvunpaikat, pienet pintaremontit ja muut höpötykset viikon varrelta. Viikolla vetelen kuivurista ja kuivauskaapista pikkupyykit koreihin odottamaan sunnuntaita. Mä en paljon viikolla telkkaria katso (no, sohvalla imettäessä välillä äänettömällä..) mutta sunnuntaisin otan pari tuntia omaa aikaa pyykkihuollon merkeissä. Viikkaan, silitän, katon omat hömppäni telkusta ja nautiskelen omasta ajasta. Äiti-ihmisillä tämä lasketaan siis ehdottomasti omaksi ajaksi!
A nukkuu vaunuissa pihalla, mies vie lapset ju-jutsuun ja käy itse kävelyllä odotellessa. Talo on siis minun, kahvikupin ja silityslaudan. mikä rauha!
Ei niin mukava viikkaaminenkin on siis suorastaan nautinto kun se "tarjoilee" itselleen miellyttävällä tavalla. ;)Ja päästiinpä mekin Halloween tunnelmiin kun E oli koulussa askerrellut tämän mahdottoman suloisen lyhdyn led-kynttilöille. :)

Pakko lähteä lukemaan, aivan huippu-hupaisa kirja kierroksessa: "En voi mitään kaulalleni, ja muita mietteitä naisen elämästä".


Oikein mukavaa viikkoa toivottelee,
Taina

4 kommenttia:

 1. Ihana koruteline. Tulin kokeilemaan tätä kommentointia ja nyt onnistuu näihin muihinkin blogeihin, eräs bloggaaja Minna auttoi selvittämään ongelman :)

  VastaaPoista
 2. Vaatehuoneesi korutauluineen, peileineen ja valoineen näyttää kyllä niin luksukselta...ihana! Voisitko joskus vilauttaa siitä vähän enemmän?

  Sunnuntaiaamun pyykkihuolto kuulostaa myös luksukselta. Mäkin rakastan sitä, kun saan rauhassa viikkailla ja silittää pyykkejä. Siinä on jotain meditatiivista, kun saa kasasta epämääräisyyksiä siistit pinot ja kaappiin. Täytyykin harkita tuota digiboksiosuutta; tähän asti mä olen linnoittautunut kodinhoitohuoneeseen radion kanssa ja jättänyt muun perheen toiseen päähän taloa :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Tuo koruteline on minunkin mieleen:)
  Muistan kyllä kun meillä lapset oli pieniä niin tuon pyykkirulianssin...nykyisin onkin paljon vähemmän pyykkiä, mutta pyykkärikin on laiskistunut ;)

  VastaaPoista
 4. Voi miten hieno korutaulu ja oma vaatehuone!!! Minäkin haaveilin joskus ja uudessa kodissamme hetken ajan sainkin kuviteltua, että se onnistuu. Juuri tänään huomasin, etteihän siellä oikein minulle enää edes tilaa ole.

  Eksyin blogiisi ja pikaisella vilauksella pidän, joten jään innolla seurailemaan juttujasi.

  VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!