torstai 13. lokakuuta 2011

jorinoita viikonlopulle

Haasteet tosiaan lähti, vastaa ken omakseen tuntee. :) Ymmärrän etteivät kaikki halua täällä blogeissa kovin henkilökohtaisuuksiin mennä.
Tässä mun oma haasteeni. Löysin askartelulaatikostani koristenauhaa josta päätin vihdoin tehdä jotain. Sommittelin vähän sitä piparimuotteihin, mutta jotain muuta ehkä kuitenkin.... ideoita?

Ruoka-aine allergioista, ja iän myötä löytyneestä sisäisestä kätevästä emännästä johtuen meillä leivotaan aika paljon. Ja uudesta valokuvaus innostuksestani johtuen olen nyt ruvennut kuvaamaan myös leipomuksiani, koskapa muiden blogeissa ne näyttävät niin kivalta. Tarvisi varmaan panostaa myös paremmin tuohon esillepanoon koskapa tuoksut ja maut eivät välity.. Meillähän on ihan hyvät kamerat ja vehkeet sillä mies harrastaa valokuvaamista. Itse en ole tuota järkkäriä aiemmin vaivautunut opettelemaan vaan räpsinyt menemään pokkarin kanssa. Nyt kuitenkin on päivissä niin paljon tilanteita lasten kanssa että tekee mieli edes yrittä ottaa kunnon kuvia. Niinpä siis rupesin opettelemaan valokuvausta. Aina pitää uskaltaa tehdä asioita ja opetella uusia juttuja.
Kuten kun tuossa 30-vuotiaana yhden viikonlopun istuin moottoripyörän kyydissä rupesin siinä miettimään että miksikäs oikeastaan olen viimeiset 15 vuotta istunut vain kyydissä? Niinpä päätin ajaa pyöräkortin, enkä mitään lällykorttia vaan ison A:n jolla saisi ajaa isoimpiakin pyöriä. Ja niinpä minä sitten ajoin sen! Nyt mun mopoilua rajoittaa enää tää mun huima 155 cm pituus, kun suurimmasta osasta pyöriä ei yllä jalat maahan... Mutta on se kuulkaa kivaa, kyllä kannatti! Aina kannattaa tehdä asioita joita haluaa jos se ei ole muilta pois!  Tai ainakin haaveilla, haaveita pitää aina olla!
Mutta siihen leipään, jonka valokuvasinkin. Huiskaisin joukkoon niin paljon rusinoita ja siirappia että hieman jännitin itsekkin mahtaako siitä kummiskin tulla pulla. Mutta ei, siitä tuli hyvä leipä. Ja tältä se näytti.


Pojilla on jo pari päivää ollut olohuoneessa autoleikki. Leikkiköön missä leikkivät kunhan sopu säilyy!
Leppoisaa viikonloppua toivotellen,
Taina

5 kommenttia:

 1. Ja hyvän näköinen leipä tulikin! :) Kiva kun oot alkanut opetella valokuvausta, mä usein räpsin 1000 kuvaa, niin ainakin joku onnistuu ;)

  VastaaPoista
 2. Ai että on Kotosalla ihana ja mukaansatempaava blogi. Ihan "uudenlainen" Taina kuoriutuu näissä teksteissä ja tunnelmissa, tykkään!
  Ja mukavaa kun jaat leipomuksiasikin, ohjeita mielellään otetaan myös vastaan. Jos sitä itsekkin oppisi olemaan joskus ahkerampi (lähinnä ehkä monipuolisempi) keittiön puolella ;)
  Ja on teillä vaan kaunis ja viihtyisä koti, ihan tekisi mieli päästä teidän tuoksuvaan pöytään istumaan :)
  Aurinkoista syysviikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kivat leikit pojilla =) Meillä saa leikkiä missä tahtoo ja se näkyy...tarttee taas siivota,legot kun on aivan mahtavia jalan alla :/

  VastaaPoista
 4. Hei,
  kaikenlainen askartelu olisi aivan ihanaa, mutta pää lyö tyhjää. :(

  Leipä kyllä näytti hyvältä ja jos meillä joskus on enemmän tilaa, voisi sitä harkita leipäkoneenkin hankkimista. Tai jos kuitenkin miettisi sitä yleiskonetta ensin...

  Mukavia syyslomia!
  t. Maria

  VastaaPoista
 5. Minultakin löytyisi vaikka mitä askartelunauhoja eli odottelen täällä jos keksit niille ihanan käyttötavan...
  Tea

  VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!