maanantai 17. lokakuuta 2011

Lomalla!

Lapset on syyslomalla, ja työnantajan mukaan mä oon kesälomalla, eli periaatteessa oon niin lomalla kuin ihminen ovi olla. Mutta ihan perus arjelta tämä kyllä tuntuu! ;) No, ei tarvii mihinkään lähteä ketään kuskaamaan, kuhan kavereita nähdään ja lapset käy näissä lähi mummoloissa, että kyllähän tää erilainen viikko on, astetta rennompi.

Neiti auttoi mua askartelemaan keittiön kuiva-aine kaappiin uudet etiketit. Tiedän että todella kauniita valmiitakin tarroja on olemassa, mutta meillä käytettiin nyt ihan perinteisesti kiiltävää tarrapaperia ja lapsityövoimaa. ;)  (tosiaan, keittiössä huomaa että edellisellä 4-vuoden äitiyslomalla toimin myös tupperi myyjänä...)

Ja tässä mun pieni sauna-tonttuni saunatakissa jonka tätini on ommellut aikanaan siskolleni, siis reilu 40 vuotta palvellut vaate. Taisin "hieman" innostua vahvistamaan värejä, ei tuo oranssi ehkä ihan näin hehkuva enää ole, mutta mä nyt opettelen tätä valokuvaushommelia tässä. Että kun itte tekee saa justiinsa mitä sattuu tuleen, niinkun tapaan sanoa. Kuvankäsittely hakusessa. kaikki ajallaan. ;)

Tämmöisiä lomakuulumisia. Mukavaa viikon alkua kaikille!
 Taina

6 kommenttia:

 1. Ai miten ihanan hyvässä järjestyksessä teidän keittiön kaappi on. *kade*
  Mukavaa ja rentouttavaa syys/kesälomaa :D

  VastaaPoista
 2. No mutta loistavasti sulla onnistuu valokuvaus. Ilmiselvästi silmää löytyy.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana saunatonttu! :)
  -Suski-

  VastaaPoista
 4. Kivaa rentoilua ja ihana saunatonttu =) Kiitos vielä eilisestä ;)!

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti et ikinä erehdy kurkkaan meidän keittiönkaappeihin, pyörryt pian :D

  t Nanna <3

  VastaaPoista
 6. Hyvää syysloman loppupäiviä teille. Hieno blogi, ihania kuvia ja mukavia juttuja. Terkkuja toivottelee Jenni Hämeenkyröstä

  VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!