keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Tunnustuksia

Leevi nautiskelee syyspäivästä iskän vanhan auton ratissa
Kiitos Ruususuun äidille tunnustuksista!
Näistä mun tuli nyt vähän pohdiskelevampia kuin muutaman sanan ajatuksen virtaa. Hyvän ystäväni varoituksesta en halua tästä "tyylini vastaista pissistely-blogia", joten 8 tunnustustani ovat vähän pidempiä kuin että tykkään pullista ja kiiltokuvista. vaikka toki tykkään pullista ja kiiltokuvista! ;)
Tunnustukset jatkavat linjaani enemmän "mitä sylki suuhun tuo"- blogina kuin tarkasti rajatun aihepiirin ja kauniiden kuvien ympärille rakentuvaa kokonaisuutta, jollaisia toki kovasti ihailen mutta joihin itse olen aivan liian rönsyilevä römpsis-mamma. ;)

Tässä siis omani:
1. Olen tehnyt elämässäni monenlaisia töitä tupperimyyjästä ja tanssinopettajasta siivoojaan ja sihteeriin. Tältä hoitovapaalta palaan myyntisihteerin töihin mukavaan mies-porukkaan.
2. Tahdon turvata lapsilleni mahdollisimman hyvän lapsuuden sellaisena kuin minä sen näen: rajoja, rakkautta, puhdasta hyvää ruokaa, ulkoilua, ystäviä, sopivassa suhteessa niin tylsyyden sietämistä, pettymyksiä ja velvollisuuksia kuin luovuutta, hulluttelua, rajatonta rakkautta ja aikuisten aikaa ja huomiota.
3 Hoin 10 vuotta etten ikinä halua rakentaa taloa kunnes päädyimme rakentamaan talon joka osoittautui loitavaksi ratkaisuksi!
4 Ahmin tietoa henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista. Positiivinen ajattelu, armollisuus ja lempeys itselleen ja muille mutta myös omista rajoista kiinni pitäminen, hyvä ravinto, vitamiinit - kokonaisuus jolla elämä voi tuntua paremmalta päivä päivältä.
5. Olen vähän mahdoton kokki ja leipuri - en millään jaksa käyttää reseptejä tarkasti, mitata tai ripeltää minkään pikkumäärien kanssa. Tykkään hyvästä helposta ruuasta hyvistä puhtaista raaka-aineista ja "säveltämisestä" keittiössä. Yleensä tapaa tulla vielä hyvääkin.
6. Rakastan kirjoittamista mutta myös kirjoittaessa olen hyvin suurpiirteinen ja lievästit lukihäiriöinen, joudun taistelemään itseni kanssa että jaksan laittaa edes osan pisteistä, isoista alkukirjaimista ja yhdyssanoista oikein.
7. Silläkin uhalla että olen aivan ällölässy ja pusipusinaminami sanoin että elämässäni tärkeintä ovat lapset, perhe, koti, sukulaiset, ystävät ja se että ihmiset ympärilläni voivat hyvin.
8. Rakastan kaikenlasta urheilua ja liikuntaa ja tahdon opettaa myös lapsilleni että niistä saa hyvää oloa ja mieltä ja tapaa mukavia ihmisiä, missään ei tarvitse olla huippu vaan nauttia mahdollisuudesta nauttia omasta terveestä kehosta sekä luonnosta monipuolisesti ja rennosti.

Siirrän haasteen seuraaville:
1. Kirsikkapuun kirsikalle
2.Hei me asutaan! Hansulle
3. Kielorannan & Käpälämäen Teijalle
4. Mialle Willa Oliviaan
5. Ninalle Vaahteramäkeen
6. Kuulaan ja Kepeän Tuirelle
7.Mallalle Honkasaloon
8. Dellukalle sinne toisaalle ;)


Huomenna treffaan aamusta kamua pururadalla ja iltapäivästä saan toisen ystävän rupatteluhetkelle kahvikupin ääreen.
Perjantaina meidän kotia vielä kuvaillaan yhteen lehteen mutta siitä aiheesta en sovitusti kirjoittele täällä sen enempää ennenkuin kuin lehti ilmestyy. Kerron kyllä sitten, ja varmaan uskotte että jänskättää ja siivotuttaa.. Peukkuja pystyyn!
Sitten alkaakin syysloma isommilla muksuilla koulusta ja kerhosta, ja mieskin meinaa olla osan viikosta lomalla. Lapset pyysivät että järjestetään loma-juhlat jossa syödään herkkuja, pelataan ja ollaan vaan omalla perheellä. Sehän sopii! Varmaan pyöräillään, käydään uimahallissa ja ulkoillaan. Ja niin, saadaan me 50 kappaletta syreenin piiskataimia ensi viikon lopulla, että pensasaidan istutushommiakin olisi lomalle luvassa!

Kauniita syyspäiviä kaikille!

7 kommenttia:

 1. Oi, kiitos tästä haasteesta! Pitääpä oikein ajan kanssa tarttua tähän. Sä kuulostat näiden perusteella tosi kivalta ja järkevältä ihmiseltä! (No kaikkihan me tietty ollaan, heh) Jäin vaan miettimään, et mahtaako mun blogi olla just tota pullaa ja kiiltokuvaa ;) Toisaalta kyllä aika tietoisesti jätän päivänpolttavat sen ulkopuolelle.

  Kivaa syyspäivää sinne myös!

  Teija Kelorannasta

  VastaaPoista
 2. hyvä hyvä esc! ;)
  Teija, sun blogi on pissistelystä kaukana. :) mä tarkoituksella rönsyilen sisustuksesta sinne ja tänne mutta ei se ole pakko kaikkia vereslihoja raapia esille että blogi on kiinnostava ja kaunis. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta! Mekin ollaan syyslomalla. :) Oi syreeniaidat ovat niin ihania! Tulee upea aita noin monella taimella. Hyviä istutushetkiä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta:)
  Palaan siihen heti, kun lapset alkaa parantua.

  Mia Willa Oliviasta (en jostain syystä pääse sisäänkirjautumaan)

  VastaaPoista
 5. Kaunis kiitos tunnustuksesta! Syreeniaita olisi mahtava. Mutta meidän pihaan se ei ihan aidanteeksi sovellu. Pari puskaa ajattelin kuitenkn pihan kulmiin laittaa, pensasaidan lomaan.

  VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!