keskiviikko 26. lokakuuta 2011

stressitöntä viikkoa

Päätin viettää stressittömän viikon, ja hyvin on tähän mennessä sujunutkin! :)

valoa pimeneviin iltoihin

Maanantaina katselin miehen kainalossa Matti-elokuvan ja otin ihan maanantain kunniaksi muutaman palan tummaa suklaata ja lasin hyvää viiniä. Elämän pieniä iloja! :)
Tiistaina leivoin omena-leipää joka syötiin lasten kanssa melkein kerta istumalta pois. Leevin ja naapurin 5-v pojan kanssa käytiin liikkarissa fillareilla ja fiilisteltiin syksyn värejä ja hämyjä. Oli tosi kiva liikkari kerta temppuratoineen, 5-6 vuotiailla kun on tota elämäniloa ja liikunnan riemua niin että itsellekkin tulee tosi hyvä mieli. On ollut mukava olla liikkari-tätinä kyllä vaikka vapaaehtoistyönä meneekin MLL:n hyväksi, koska oman pojan kanssa tulee tosi hauskoja hetkiä ja yhteistä tekemistä. Ja on ne muittenkin mukulat vaan kivoja ja suloisia!
Emma tuli luokkakaverinsa kanssa koulusta meille ja välipalalla sain kuunnella kuinka lukivat kuorolausuntana mulle ekaluokkalaisten lukuläksyjään, joka oli jotenkin niin hellyttävää että melkein oli tämä mamma tippa linssissä.
Tänään lähdetään mun porukoille yöksi, siellä on sisko Oulusta poikansa kanssa syyslomailemassa. Saan viettää aikaa siskon kanssa ja serkukset saa leikkiä yhdessä. Emma tietysti menee aamulla kouluun mutta pikkupoikien kanssa jäädään nauttimaan mummolasta, siskosta, serkusta.

Jos äiti vaan hitailee, puuttuu meillä virkavalta turhan onnellisten pölykoirien eloon
Jos raskaana olon ja synnyttämisen voisi ulkoistaa voisin helposti olla äitiyslomalla vaikka loppu elämäni! Mua ei ahista, nautin lapsista ja kotoilusta kerrassaan. Mutta se raskaus ja synnytys, huh, ei oo meikäläisen heiniä. :P
Tällaista nami-nami pusi-pusi meininkä tällä kertaa! ;)

Toivottelen iloisena tervetulleeksi uudet lukijat, ja laitan tähän vielä kuvan meidän kylppäristä. Niin näkyy tätä huusholliakin pala palalta. :)Pikku hiljaa alkaa mulla myös jännitys nousta, toivottavasti hommat menee kuten suunniteltua ja saan kohta kertoa missä lehdessä ja koska meidän koti esitellään!!!

Mukavaa leppoisaa stressitöntä viikkoa toivottelee
Taina

2 kommenttia:

  1. Tuollaisen virkavallan kanssa on ihan mielelläänkin tekemisissä;)

    Jännityksellä odotan lehti tietoa:)

    VastaaPoista
  2. No kyllä on sitten syytä virkavallan puuttuakin villakoiriin ;D Mutta ihan mielenkiintoista olis tietää, miten stressitön viikko käytännössä toteutuu? kelpais kyllä mullekin, mutta taitaa tässä elämäntilanteessa olla mahdotonta.

    VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!