perjantai 28. lokakuuta 2011

viikonloppua!

Mukava nähdä että tänne on löytänyt uusia vieraita, kiitos käynneistä ja mukavista kommenteista!

Esc-ystis tuossa kyseli miten se stressittömyys käytännössä tehdään. Toki tiedän että teidänkin elämäntilanteessa on paljon juttuja jotka luo stressi oloa. Mutta aina voi yrittää relata.

Tästä on aina hyvä lähteä:Jos asialle voi tehdä jotain niin tekee, jos ei voi tehdä niin ei voi tehdä. Ainahan voi miettiä vaikka että mitä ja ketä se stressaaminen tässä asiassa auttaa. Antaa ajatusten tulla ja mennä, ne on vaan ajatuksia - ei totuuksia, ei anna itsensä jäädä mihinkään junnaamaan. Silleen mä yritän ainakin. Joskus jopa onnistun. ;)

Periaatteessa oon sitä mieltä että kaikki juhlat nimppareista kissanristiäisiin on tosi jees. Ikinä ei oo liikaa syitä kokoontua yhteen pöydän ääreen ja iloita ja nauttia elämästä. (ai että mä kuullostan lässyltä; mutta kyllä sitä kaurapuuroarjen veivaamista on kaikilla ihan riittämiin). Itse en oikeen tohon halloween-hommaan osaa vieläkään lähteä mukaan mutta eiköhän tässä jotain pientä kehitellä. Neiti ekaluokkalainen myöskin kietäytyi pukeutumasta miksikään velhoksi tai muuksi rumaksi ja olikin kysynyt opettajalta luvan laittaa prinsessa mekon päälle tämän päiväisiin juhliin. :) No, keksi sitten että voi toki olla noita-prinsessa ja otti vielä noidan hatun mukaan. Pikkuveli kikkailee tapansa mukaan omiaan. :)

Sain tädiltäni 3 aivan ihanaa marimekon verhoa, aitoa 60-lukua todella laadukkaasta kankaasta, mun mielestä passaisi ihan hyvin meidän tyyliin. Mieheni ei ole aina ihan samaa mieltä näistä hommista. Hän on siitä erikoinen tyyppi että hänen mielestään taloudessa VOI olla riittävästi sisustustyynyjä, kynttilänjalkoja, torkkupeittoja, koreja, maljakoita ja kahvikuppeja. Erikoista, vai mitä? Ja näistä mun kangas-aarteistani on kommentoinyt ennenkin tyyliin: rumat värit jotka eivät sovi keskenään yhteen, ja ruma kuvio. Hmmm, melko tyhjentävää.


No, katsotaan josko nämä tuonne meidän takkahuoneeseen saisi kuitenkin viritellä. Ko. huone tulee virallisesti käyttöön vasta vuoden päästä kun oma makkarimme muutetaan juniorin huoneeksi ja tämä työhuoneeksi ja työhuone meidän makkariksi ja mitäikinä. Siihen asti sisustuksen punaisena linjana on: se oli ilmainen. Takkahuoneessa ei esim. ole vielä takkaa, koska ne maksaa. Se on nyt sellainen vierashuone-leikkihuone-alakerran olohuone-paikka.
Tähän mennessä ilmaisia on ollut tämä siskoni mahtavaksi kunnostuttama sohva joka ei mahdukkaan heidän uuuteen kotiinsa:
Ja mun vanha lelukaappi jonka maalasin valkoiseksi. Tähänhän voisi hommata jotkut kivat nupit jotka rimmaa noihin huippuihin verhoihin... ;) :


Täytyypä sitten tuonnempana tehdä tästä meidän takkahuoneen sisustuksen suunnittelusta ja etenemisestä kunnon postaus.
Nyt toivottelen kaikille kivaa kurpitsajuhlaa ja viikonloppua!

Terkkuloin Taina4 kommenttia:

 1. Voikun se olisi aina noin helppoa... siis tuo älä stressaa juttu:)

  Tosi ihana tuo Marimekon kangas. Siitä sais tehtyä vaikka mitä

  VastaaPoista
 2. Tupsahdin jostain blogiisi ja ilahduin tuosta stressinvälttämiskaaviosta - sen kun aina oivaltaisi, jäisi turhat huolet unholaan!

  Siskosi sohva on ihana! Onneksi sinulla on sille tilaa, ettei jää käyttämättä noin kaunis sohva.

  VastaaPoista
 3. Joskus sitä yrittää vähentää ressiä sillä että toteaa että oikeesti ei oo (vielä) terveys menny kellään, muiden pitäis olla toisarvoisia ajatuksia vaikkei sekään kyllä mikään helppo tie aina ole jos on koko omaisuudesta kyse.
  Mä en oo yhtään lämmenny noihin halloween-juttuihin enkä oo vielä mitään romppeita ostanukaan. Toisaalta, onneks koulussa eikä päiväkodissa niitä erikoisemmin juhlitukaan. Meillä kainuussa pyhäinpäivänä juhlitaan kekriä (sadonkorjuu juhlaa) ja mä ennemmin vaalin perinteitä kun tommosia höpö höpö-juhlia. Vaikka ei näissä meikäläisen tiluksissa juuri ole sadonkorjuu aineksia ;D mutta perinne mikä perinne. Pellosta pussiin, ja pussista kauppaan...

  VastaaPoista
 4. Täällä oli taas kaikkea kivaa ja kaunista, huippu tuo kangas, kyllä siitä vielä jotain kehkeytyy =)!!!

  VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!