lauantai 15. lokakuuta 2011

Toinen kuvauspäivä pulkassa

Nonniin, nyt on meidän kodissa kuvailtu toiseenkin kertaan ja toiseen lehteen. Sama huippu porukka asialla. Nyt kun tiesi suunnilleen millainen päivä on tiedossa niin osasi nauttia ja rentoutua aivan erilailla. Itse en kuviin ängennyt ollenkaan, mutta lapset oli sopivissa tilanteissa mukana ja voi että äidin sydän oli pakahtua onnesta kun katseli omia pikku murusiaan jotka oli niin tohkeissaan malleilemassa, eläytyi, hassutteli, jaksoi odottaa ja oli tietysti, luonnollisesti, maailman ihanimmat ja suloisimmat sisustuskuva-mukulat!
Oma viehätyksensä koko näissä lehtikuvaus hommissa on tosiaan ollut siinä että näkee miten nämä kuvat ja jutut tehdään. Ja toisaalta siinä että näkee oman kotinsakin aivan eri silmin.
Kun on siivonnut kunnolla ja valaistukset kauniisti ja kaikki tavarat laitettu kauniiseen järjestykseen, itsekkin katsoo kameran ruudulta että Wau, meillähän näyttää ihan nätiltä! Eipä sitä kaurapuuroarkea pyöritellessään tule usein kotiaan katseluta "sillä silmällä".
Ja miehen kanssa meillä käydään aina vähän keskustelua siitä mikä on sopiva määrä kynttilänjalkoja, sisustustyynyjä, vanhoja purkkeja ja muuta "romua ja tilpehööriä" - mun mielestä sitä ei voi koskaan olla liikaa, miehen mielestä on nyt jo. Kerrankin joku oli sitä mieltä että ompas hienoja vanhoja peltipurkkeja ja tyynyjä, tottakai ne pitää olla esillä! ;D
Toivottavasti jo muutaman kuukauden sisään saan kertoa enemmän!

Meillä tosiaan alkoi syysloma. Yleensä lapset nauttii kovasti siitä että ollaan iltapäivästä jo porukalla kotona. Perjantaina Emma oli ekaa kertaa vähän pahoillaan siitä ettei ole "ilttiksessä" koska siellä olisi ollut loman aloitus juhlat - ongintaa, discoa ja herkkuja. Kysyi sitten että voidaanko me järjestää kotona omat loman aloitus juhlat ja tottamaar aina juhlat voi järjestää, pienemmästäkin syystä!
niinpä meillä oli herkkuja ja ongintaa, vähän ex-tempore.

herkkuja


ongintaaOnginnassa palkintona tuli "elokuvalippu" elokuvailtaan kotisohvalla oman perheen kesken. Aika vähän meillä telkkaria katsellaan, ei mitään periaatteellista tms syytä, mutta on niin paljon muuta, kiinnostavampaa tekemistä. Lapset leikkii ja ulkoilee, itse tulee käytettyä vapaahetket mielummin tietokoneella (onko se sitten sen parempi, perustelen sosiaalisten suhteiden ylläpidolla..) No, välillä sitten otetaan ja katsellaan sylikkäin jotain Disney tms leffoja oikein ajan kanssa. Syliakaa ja vähän herkkuja kanssa, mukavaa "arjen luksusta" sekin.

Ekaa kertaa tällä viikolla sai skrapata jäitäkin auton ikkunasta. Kohta on taas se aika vuodesta kun kollektiivisesti suomen autoilijat yllättyvät siitä että suomessa tosiaan on nämä 4 vuodenaikaa ja ennen joulua tulee talvi, ja liukkaat. Vielä hetki on syyskukkien aikaa!
Mukavaa viikonlopun jatkoa!
Taina :)

1 kommentti:

  1. Jännältä kuulostaa kuvausjutut ja kiva nähdä minkälainen jutusta tulee! Mukavaa syyslomaa teille!

    VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!