torstai 3. marraskuuta 2011

syssyä, myssyä, kukkia ja kikatusta

Kampaamokäyntejä ja kurahousuja, markettia ja makaroonia, kukkia, kakkoja ja kikatusta, oikomishoitoja ja omenapiirakkaa, nokkahuilukonsertteja ja nenien niistoa, vaunulenkkejä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kahvia maidolla, kahvia sokerilla, kahvia työkavereiden kanssa, kahvia kotona, imetystä, ihmettelyä, kerhokyytejä ja kuntosalia, laastareita ja laatuaikaa, eripuraa, huulipunaa, epälaatuaikaa ja läksyjen tarkastusta, hyviä hetkiä, hassuja hetkiä, haisuleita ja haleja. Perus viikko lapsiperheessä.

Hääpäivän kunniaksi sain mieheltä kimpun vaaleanpunaisia kukkia. No, neilikoitahan ne oli vaikka mies oli kuvitellut ruusuja ostaneensa.. (Napannut vissiin ekan pinkin kimpun marketissa kärryyn. miehet.)
Mutta kauniita kaikki tyynni. ;) en valita, vaikka vähän hymyilyttää. ;)

hääpäivän kukat


Meidän Aatu-herra huomenna 10 kk on kaikelta kiipeilyltään ja touhuamiseltaan ehtinyt opetella ekan sanan: "Emma". Siis rakas sisko, ei suinkaan mikään perinteinen "äiti"! aika söpöä oikeastaan. Saa nähdä mitä seuraavat sanat on kun isoveli koittaa sinnikkäästi opettaa Aatulle salakieltään...


sisko ja sen veli, tammikussa 2011
Tällä viikolla olen joka päivä käynyt aamulla noin tunnin vaunulenkillä. Äidin kanssa tai ystävien kanssa, nauttimassa ihanasta raikkaasta syyssäästä. Ensi viikko onkin vähän erilainen, mies on työmatkalla joten kaikki koulu- kerho ym kyyditykset lankeaa mulle ja Aatu-herralle. 5 ruuanlaittoa päivässä ja sitä rataa. Taitaa lenkkeilyt jäädä vähän vähemmälle. perus kotiäiti-arkea siis.

Torstaina järjestän elämäni ekat me&i kutsut kun opiskelukaveri Vilnan yliopiston oppilasvaihdon ajalta on nykyään me&i esittelijä ja kouluttaja. Ja älkää edes kysykö miten ihminen päätyy Vilnan yliopiston BBA-luokalle. ne on niitä juttuja joita voi käydä kun vaan elää silmät ja korvat auki. Ja voi kuulkaa kyllä se olikin riemukas lukukausi vaikka en paikasta mitään etukäteen tiennytkään. Mutta viikon päästä siis näen tuon opiskelukaverin ja pidän kutsut. Aika moni kamu on paikalle lupautunutkin, ja leipomuksia olen jo kovasti suunnitellut. Mukavaa vaihtelua pimeneviin iltoihin!
Saas nähdä mitä me&i:tä sitä raaskisi ostaa, montaa tekisi mieli....
Lapsille tietty vaikka mitä ihanaa, ja voisin mä just just esim tommosen tunikankin omaan kaappiini huolia..
kelpaisi

Viikonloppuna saan vissiin nähdä tekstiä ja kuvia jota lehteen lähetetään, jänskää jänskää! Sitten jo ehkä ihan pian saan kertoa lisää! :)

Viikonloppuna ajattelin tehdä päivitystä tuosta vaatehuoneestani kun siitä kyselitte. :) Täytyy vähän valokuvailla ensin. Kiva että moni on tänne löytänyt ja olette kommentoineetkin; lisää toivomuksia päivityksistä otan oikein mielellään vastaan!

Nyt kuuluu kutsu itkarista.
Ensi kertaan, Taina

4 kommenttia:

 1. Teillä on aivan ihana koti ♥ Taisin jäädä koukkuun blogiisi :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kukkia ja suloisia lapsia. Kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Vihdoin taas bloggailemassa sairaalareissun jälkeen! Ihania juttuja sillävälin olet tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Neilikat on ihania!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!