tiistai 8. marraskuuta 2011

Tiistain tunnelmia

Tässä pimeydessä kaipaa kaiken ekstra-valon jota saatavilla on. Tällä hetkellä meillä aamupuurot istutaan syömässä kirkasvalolampun möllöttäessä hämmentävän kirkkaasta valoaan päin pläsiä.
Mutta myös pientä tunnelmavalaistusta sitä kaipaa, sinne ja tänne...

Tänään asettelin, kuin kokeeksi, vähän kuusenpalloja, led-valoja, enkeleitä ja ihania paperiruusuja kälyni häistä lasi-pyttyyn.

 Aika jouluista menoahan tää alkaa olla, mutta kun ne piilottaa hylly päälle saadaan vähän tunnelmaa eikä kukaan ehdi huomata että kuusenpallothan ne siellä... :)


Muuta sitten.
Bongasin kaupasta niin herkun näköisiä baby-pinaatteja ettei niitä vaan voinut olla ostamatta. Niinpä meillä syötiin tänään pinaattilettuja. :) Pinaatit keitetään ja surrataan teharilla sekaisin liemeksi, joukkoon soija-maitoa, riisijauhoa, reilusti rasvaa ja munia; suolaa ja sokeriakin "sen verran että sitä siinä on" - toimii!


Muuten illan ohjelmassa on ollut mm imurointia


sekä melko komia auringonlasku meidän parvekkeelta katsottuna.

Tämmöistä menoa kotomossa tänään. :)
Mukavata viikon jatkoa toivotteleepi,
Taina

2 kommenttia:

  1. Nam, noi letut :) Ja söpöt pallot, hauska sattuma että asutaan lähekkäin! :D Maailma on pieni..

    VastaaPoista
  2. Mikko vinkkas sun blogista. Tosi kiva blogia, ihania juttuja kotiäidin arjesta. Kaunis koti teillä :) Mä testasin heti pinaattiletut, meilläkin ollaan enemmän ja vähemmän allerigisia. Tosi hyviä niistä tulikin, meidän nuoreen herraan upposivat hyvin, neiti on "hieman" nirso, mutta suostui sentään maistamaan ;)
    Hyvää joulun odotusta :)

    Mari M

    VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!