sunnuntai 13. marraskuuta 2011

kukkia kukkia..


Tunnustan. Olen se joka saa kaktuksenkin kuolemaan (no kidding).
Tällä viikolla olen saanut lahjoiksi kuitenkin niin ihania kukkia että todella toivon niiden jaksan sitkutella edes muutaman viikon ennenkuin onnistun murhaamaan nuo pienet onnettomat. Josko ihan jouluun saakka!
Mukavasti tuovat eloa, valoa ja jouluista tunnelmaa.


Isit ja vaarit ja isoisät on juhlittu. Mukavasti on saanut pullaakin mutustaa ja piffiä purra. Hyvä ruoka, parempi mieli. ;)
Lapset olivat tehneet koulussa ja kerhossa ihania askarteluja ja käsitöitä, ja Aatu pikkuinenkin teki ekan piirrustuksensa isänpäivä kortiksi siskon avustuksella. Lapset myöskin harjoittelivat monta päivää sirkus-esitystä isille, ja se lienee hetkiä joita sitä vielä mummuna kiikkustuolissa sitten muistelee. Kuinka ne lasten puuhat oli hellyttäviä!


Kun oikein siistimmissä vaatteissa oltiin yritin josko musta ja lapsista olisi saanut jonkun kivan yhteiskuvan.

jep.... eipä siitä sen enempää.
(ei sit menny ihan putkeen)
Ensi viikolla perus-arkeen: koulu- ja kerho kyydityksiä, harrastuskyydityksiä, kuntosalia, liikarin tätilöintiä, vaunulenkki-treffit kamun kanssa, Emman vanhempainvartti koululla, kyläilyä, ja sitä päivittäistä kokkausta, leivontaa, siivousta, pyykkäystä, imetystä, häsellystä.. hyvä kirja on kutkutavasti kesken ja pari askartelua toteutusta vaille valmiina. hmm. Kiva viikko tiedossa! :)

Mukavaa viikkoa toivotteleepi Taina

peeässä, laskuri raksuttaa, ilahtuisin kovasti jos jättäisit viestin piipahtaessasi! ;)

4 kommenttia:

 1. Kyllä kukat on ihania, mut tosiaan on ihan toinen taito saada ne säilyyn nätteinä =), mulla on vähän samaa taipumusta saada ne voimaan pahoin... Kunhan askartelu ideat on toteutuksen asteella niin heti sit kuvia mitä oot saanut aikaan ;)...jos vaikka itekin innostus =)!

  VastaaPoista
 2. Mun piikkiin voit panna päivittäin pari piipahdusta. Mun profiililla kommentointi on vaan tylsää, niin ei tule tehtyä. Mutta ihania juttuja oot taas pannut ja hyvinhän se kamera on alkanut pysyä näpeissä. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat on teidänkin verhot. Mistä olette muuten ostaneet nuo keittiöntuolit / päälliset, ihan mielettömät ja niin minun tyyliset :) Tosi hieno tuli tuosta teidän kaapista, kyllä uudella maalilla ja hieman suuremmalla vaivalla saa tosi upeita huonekaluja. Ja ihan huippua, että nyt voi kommentoida omalla nimellä :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Johanna! :)
  Tuolit on ihan ikeasta ja päällyshuput teetin Designers Guildin kankaista tarroilla helposti irroitettaviksi. En oo kyllä itekkään vielä kyllästynyt. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!