sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Voihan Kranssi


Kas, kranssithan on ihania. Niitä täällä blogi-maailmassakin on saatu ihailla yhdellä sun toisella. Niinpä päätin minäkin että se on kranssien aika tässä huushollissa koittanut kun näin lähellä joulua jo ollaan. Ja koska aina toisinaan erehdyn saamaan näitä kätevä emäntä-kohtauksia päätin että ruvetaan oikeen kunnolla askartelemaan-baskartelemaan. Vaan tyylilleni uskollisena en tietenkään varannut mitään tarvikkeita käsille, kunhan rupesin hommiin.

Olen joskus jostain poisto-korista dyykannut tällaisen punertavan risu-kranssin. Tuo toinen, ruskean sävyinen pienempi, on ollut ihan tuollaisena ruskeana, eri helyin eri vuosina. Päätin sitten että hienompiahan ne on jos vedetään valkoiseksi, kun tuollainen pullonjämäkin askarteluloorassa pyöri. Mutta! Olikin joku kiinan poika keksinyt laittaa niin tymäkät puna-värit tuohon risu-kranssiin että eihän sisä saanut valkoiseksi millään - mitä enemmän valkoista suhuutin pintaan, sen pinkimpänä se hohti! Nyt meillä on siis lähes-valkoinen rusehtava kranssi, koska maali loppui kesken kun suhuutin melkein koko pullon loput tuohon punertavaan yksilöön, ja sitten niin äitelä pinkki kranssi että varmasti olisi Tuksukin tästä mielissään!Enkä minä noihin nauhoihinkaan ihan ole tyytyväinen, mutta muuta ei nyt ompelu-loorista tähän hätään löytynyt. Keikkukoon toistaiseksi tuossa keittiössä, mulkoilen niitä nyt "sillä silmällä" ja tuunaan ehkä uudelleen kun saan vision. Ja keksin sopivan sijoituspaikat. Tosin neiti-Emma oli jo haluamassa tuota pinkkiä huoneeseensa, ehkä se muuttaa sinne jo tänään. Siellä se sopii sisustukseenkin. ;)

Tällaista kranssittelua tällä kertaa.

Muuten on vietetty leppoisaa viikonloppua talveen valmistautuen ja tänään olikin eka kunnon pakkas-aamu.
Leevillä on ollut aivan mieletön flow-tuollaisen autoleikin kanssa, en ole raaskinut edes käskeä purkamaan leikkiä kun päivästä toiseen sitä jatkaa, välillä naapurin pojan kanssa, välillä itsekseen.

Ja herra-Aatu jatkaa kiipeilyään. Onneksi jo ottaa muutamia askelia, josko tuo kiipeily-innostus vähän laantuisi kun lähtee kävelemään?
Toistaiseki on leikkikehä kovassa käytössä. Sinne saa mm. kivasti "kiipeilytelineet" turvaan. Lisäksi sen kun hilaa lieden eteen saa kokata rauhassa. :)


Leppoisaa sunnuntaita,
toivotteleepi,
Taina

5 kommenttia:

 1. Kauniita kransseja molemmat,pinkkikin on oikein suloinen<3 Taidanpa minäkin laittaa enkulin roikkumaan omaani,kiva idis:)Vaan söpöstäkin söpösemmät on nuo pikkumiehet<3 Leppoisaa sunnuntaita sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Ihana Taina! Mä tarvisin kranssin ulko-oveen, nyt jouluaiheisen ton pääsiäispupun tilalle... Niin jos jaksat/ehdit tehdä niin voisin ostaa..

  VastaaPoista
 3. :) Ihan söpöt tuli kransseista! Hauska idea tuo leikkikehään roudatut tuolit, pitääkin kokeilla myös täällä.. :D

  VastaaPoista
 4. Ihania kransseja oot väsännyt! Ja voi miten pieni Aatu onkin suloinen... kauhunsekaisin tuntein meilläkin odotetaan sitä kun pikkukakkonen lähtee liikkeelle! Voi sitä tavaroiden piilottamisen määrää, mikä edessä häämöttää :D

  VastaaPoista
 5. Komeita on kranssit ja aivan ihana kuva Aatusta! <3 Tää sun blogi on mahtava!!

  VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!