keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Tunnustuksia, kukkia ja plutkuroita


 Olenpas aivan otettu näistä tunnustuksista joita olen saanut! Ja kun ei heti vastaa niin meinaa jäädä.. nämä siis ainakin. Kiitos. Ja kumarrus.
Kiitos
 Majan Mollalle
Koivukujan Riikkalle!
Viittä alle 200 lukijan blogia suosittelin kerran jo aiemmin blogissani. Ihania blogeja on tää blogistania pullollaan, esimerkiksi tossa mun sivupalkissa on vaikka kuinka monta ihanuutta!

Taikalta sekä Marrulta sain hauskan haasteen äitiyteen liittyen. Hommana on vastata 10 kysymykseen.
 

1. Tunnen itseni Vuoden Mutsiksi kun... voi monesti, ja päivittäin! :D Kun lapset ei tee sinnepäinkään kuin pyydän. Kun unohdan reissarin / luistimet  /kaverin synttärit, ja kaikki nää vastaavat tilanteet..

2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on... se että joku haluaa aina jotakin, vuorokauden ympäri. Olla riittävästi läsnä, ja olla kuitenkin riittävästi itsekäs että jaksaa olla hyvä äiti.

3. Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän...luottaa, puhuu, halii, pusii. Kun hän haluaa että äiti on oman liikkarin ohjaaja-täti. Kun äiti on maailman paras äiti joka tekee maailman parasta ruokaa. Ja on hassu.
4. Kello 12 yöllä olen yleensä...Sängyssä lukemassa / koneella / unessa.

5. Kello 8 aamulla olen yleensä...ollut hereillä tunnin pari, keittänyt puurot, ehkä lähettänyt jonkun kouluun, kammannut tukkia, niistänyt neniä, pessyt pyllyjä, juonut pari isoa mukia kahvia ja syönyt "pyramidi-vuoren" kuten lapset nimittää, puuroa.

6. Haluaisin sanoa lapsen/lasten isälle, että...  tuu kaupan kautta. Lisää listaan ketsuppi. Leivoin kääretorttua illaksi.
7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että... kunpa osaisin olla puoliksikaan yhtä hyvä äiti ja mummi. Kiitos tänäänkin avusta. Olet paras. 
ps. en muista että äitini olisi IKINÄ huutanut minulle kun olin lapsi. Voitteko kuvitella? Ja tänäänkin tarjoutui mun avuksi ja kaveriksi siivoomaan kun mainitsin puhelimessa että pitäisi siivoilla. parhaista paras.

8. Viimeksi kiroilin, kun... vaikka kuinka koitan siivota suutani niin aina niitä vilahtelee, ainakin jos jotain tippuu tai saatuu.

9. En ole koskaan osannut... kutoa. nauttia urheilun katselemisesta. (mielummin urheilen itte)

10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia voi tehdä, on... ajaa moottoripyörällä, ratsastaa, lasketella, ajaa moottorikelkkaa - lujaa!  Tai mikä ettei riipasta hönöt ja lähteä mimmejen kanssa tanssimaan aamuun saakka! 
 Mutsi haasteen voisin tuupata eteenpäin ainakin Maanvaivalle, Ruususuun äidille,   Koivukujanriikalle Merjalle ja Mialle.
Lupaan olla loukkaantumati jos et vastaile, ja toisaalta, vaikka en olisi maininnutkaan: Ole hyvä, nappaa matkaan jos mielesti tekee!  

 Tänään on taas ollut puuhaa.. Aamupäivän siivoilin ja järkkäilin äidin kanssa kotona. Siinä sivussa äiti piti muskari hetkiä A:lle ja mä sain hommailla rauhassa.
 Iltapäivästä mulla oli pari rouvaa ja vauvaa tästä naapurista kaffella, E tuli kaverin kanssa koulun jälkeen välilapalle ja leikkimään meille ja L:llekkin tuli kerhokaveri iltapäiväksi. Pojat tilasi hampurilaisia lounaaksi. Minä tein.  
Hulinaa ja elämää on piisannut, mutta mä tykkään.

E tänään aamupala pöydässä painoi päätä mun syliin. Yhtäkkiä sitä alkoi naurattaa 
"äiti sun maha on tällainen plutkea! Pehmoista plutkuraa!" 
Sitten mietti kun oon puhunut siitä että vauva-mahat sitten pikkuhiljaa vetäytyy normaaliksi raskauden jälkeen. 
"Niin, painuuko tää sitten tavalliseksi?"
 Hetken hiljaisuus. 
"Aika hitaasti kyllä."
Totuus lasten suusta. ;D Pitäisikö tehdä joskus muutakin kuin syödä pullaa?
No, tän päivän vieraille leivoin suklaatorttua ja kääretorttua. Ei ne pahoja ollu.
Eilen sain ihanat tulppaanit ystävältä joka vietti poikansa kanssa meillä päivää. On ne ihania, kukat ja kamut!

Josko tästä lähtisi lumihommiin, sulattamaan näitä plutkuroita! ;D
Terkuin Taina

9 kommenttia:

  1. Kiitos tarinoista ja nuo kukat aahh!
    Kun mä totesin viimeksi et oon niin lihava, niin tytönpoika (13v) sanoi; etkä oo lihava. Tuntuipa hyvältä, kun tuli niin nopsaan ja sydämestä. Voi paljastaa, että painoindeksi on aika hurja.
    Mukavia loppuviikon päiviä sinne!

    VastaaPoista
  2. Ihanat vastaukset :) Ja todellakin kauniit kukat! hihhiih... vai "plutkuroita" ;D

    VastaaPoista
  3. Hauskoja tunnustuksia-elämänmakuisia:)
    Kaunis koti<3
    Lapset on niin mussukoita;)
    Noi sanavahvistukset on rasittavia..ei millään meinaa saada selvää:(

    VastaaPoista
  4. Sinä ihana muru olet paras plutkuroinesi päivineen. Kauniita kukkia, kivoja fiiliksiä! <3

    Sanna ja masumuksiainen rv 36+6

    VastaaPoista
  5. kiitti haasteesta, saakin pohtia äitiyttään, kun teinit ottaa pattiin, ne ihanat omat mussukat;) jotka ovat tärkeintä maailmassa <3

    VastaaPoista
  6. Kiitti-kiitti!

    Heh.. lasten suusta tosiaan.
    Mun kaveri oli katsonut 3v pojan kanssa guinessin kirjaa ja siellä oli ollut kuva maailman lihavammasta miehestä.. ja poika oli osoittanut sormella sitä kuva ja sanonut- äiti.. :DDD

    VastaaPoista
  7. Vai plutkurat :D

    Kivoja vastauksia! Otan haasteen mielelläni vastaan, mutta vastailen siihen Turun reissun jälkeen. Tänään päivä on niin täynnä, että en varmaan enää koneelle ehdi :(

    Oikein ihanaa viikonloppua sinulle jo näin etukäteen!!

    VastaaPoista
  8. Voi Emma, mitä menit sanomaan XD
    Ul!
    Jenni

    VastaaPoista
  9. Jotenkin niin liikutuin noista sinun vastauksistasi, että nappasin haasteen mukaani. En ole tosin ihan varma vielä julkaisenko omiani.

    VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!