sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Tilastoista ja arvonnasta


Tilastoja.
Blogin ikä 4,5 kk.
Kävijöitä 10 145 (kertaa)
seuraajia 80 (kauheesti!)
Kommentoijia suunnilleen 5/100. Saisi olla enempikin, mutta mukava että edes jotkut.
Yksi kappale blogi arvontoja sponsored by Ramsing.
Muita kylkiäisi tai lahjuksia ei ole näkynyt. ;)
Aika monta uutta tuttavuutta jotka tuntuvat jo ihan frendeiltä.
BB tulos (bongaa blogisti) toistaiseksi 0. (jos ei lasketa frendejä entuudestaan, tai toisilta foorumeilta tms. päätin että ei, tiukka linja, katsotaan kauanko menee että teen ihan oikean ekan blogistania bloggaaja / lukija  bongauksen!)
Hakuja joilla blogiin päädytty mm pyykkikuilu, magneettitaulu, "jouluvaloja varten pistorasia".

Aika huimia lukuja ovat! Yhtään en arvannut mihin suuntaan tämä tästä lähtisi kun bloggailun aloitin. Ottaisiko homma tuulta alleen, rupeisiko tää tuntumaan "omalta jutulta".

Rupesihan tää. Ainakin lähes aina.
Tästä on hyvä jatkaa.

Olen myöskin aika hämmentynyt, että niinkin moni palaa näillekkin jorinoille.

Kiitos kaikille kävijöille, ja erityisesti niille jotka joskus myös merkin käynnistään jättävät! :)
Viimevuodet kun on ystävien kanssa kirjoiteltu tuolla salasanasuojattujen blogien puolella periaattella että kommentoijat saavat pääsyn mukaan jatkossakin on tää uutta ja jännää. Laskuri voi raksuttaa vaikka 100 käyntiä ilman kommentteja, ja sit vaan joku kamu sanoo tavatessa että juu, käyn mä lukemassa sitä kotomoa. Kivahan sekin tietty on! Mutta tämä on näiden blogien luonne, opettelen ymmärtämään ja ottamaan vielä rennommin senkin asian suhteen.




 Eksyin ekaa kertaa myös tuonne keskustelupalstoille lukemaan mitä näistä blogeista kirjoitellaan. No, noista isoista ja suosituista. Aika hurjaa menoa! Siellä haukutaan aika surutta bloggarit, kodit, sisustukset, mennään jopa henkilökohtaisuuksiin, perheeseen, jopa lapsiin. Huh. Ihmettelen miksi sitten uudelleen pitää johonkin blogiin palata jos se kovasti ärsyttää, yrjöttää ja suututtaa? Ei mun idea tässä ainakaan oo pitää meidän kotia minään suurten yleisöjen nettinähtävyytenä, vaan pitää yhteyttä tuttuihin ja sukulaisiin, vaihtaa ajatuksia ja ideoita ihmisten kanssa jotka on samoista asioista kiinnostuneita. No, toistaiseksi en oo mitään loka-viestejä saanut enkä meinaa enää moisia ketjuja lueskella. Mutta pistää taas miettimään millaisessa maailmassa meidän lapset sitten tulee elämään kun me aikuisetkin käyttäydytään näin.

Muistuttelisin myös tuosta arvonnasta - olettehan muistaneet jo osallistua?
Voittaja saa tosiaan valita tuolta Ramsingin sivuilta millaisen vaan numero-kyltin, ilmoitan vaan heille voittajan yhteystiedot. Aika loisto palkinto, vaikka niitä täällä blogistaniassa paljon arvotaankin. Kelpaisi mullekkin! ;D On Ramsingn keksinyt hyvän keinon saada lähes ilmaista näkyvyyttä. ;D
Yhtä asiaa olen miettinyt. Miten mun pitäisi suhtautua noihin arpoihin joista puuttuu se mun pyytämä asia: 1 arvan sai kommentilla joka sisältää risuja, ruusuja, jonkun kommentin blogista. Mukavan paljon on osallistujia löytänyt tän arvonnan, mutta aika monelta tuo pyytämäni kommentti sitten puutuu... Kommentti "yhdellä arvalla mukana" ei vielä varsinaisesti vastaa tuohon kysymykseen.
no, tuumataan asiaa. Mitä mieltä te olette?

Täysikuu pistää pään ja hormoonit sekaisin. Tämän pahemmalla tuulella ei voisi juuri enää olla. Naisena olon autuutta. No, pari päivää ja kaikki on taas ok. ;)
Mukavaa tulevaa viikkoa uuden pressan maassa!
Taina

23 kommenttia:

  1. Yhdyn kyllä moneen mielipiteeseen ja ajatukseen mitä esitit. Etenkin tuo miten tuolla jossain keskustelupalstoilla jauhetaan..huhuh! Itse en oo käyny kattoo löytyykö omaaki blogia haukuttuna sieltä, mutta onneksi on vielä niin tuntematon ja pienen piirin tiedossa, ettei oo monikaan haukkuja varmasti löytäny vielä ;). Sekin on totta, että aina kun olet jotain postannut, käyn kyllä lukemassa, mutta aina ei muista/jaksa/ehdi kommentoida. Vaikka kuinka se mieltä lämmittääkin niin joskus vain plärää jutut ja poistuu sivulta, lupaan parantaa tapani ;). Minäpä vielä käväsen osallistumassa kivaan arvontaasi! Mukavaa alkavaa viikkoa! :D

    VastaaPoista
  2. Jos kommenti ei vastaa vaadimuksia, niin eihän sen kuuluis olla mukana.
    Ainakin tuolla naamakirjan puolella on moni vain arvontojen perässä. Heti häipyy tykkämästä kun huomas ettei voittanutkaan. Sellaista se on :D

    Mä en oo osallistunut, kun en omistaa taloa. Sellainen kaunis kyltti nurkissa pyörimässä olis vaan suolaa haavoille :D

    VastaaPoista
  3. Mä sanoisin tuohon arvonta-asiaan, että kylmästi vaan pois sellaset kommentit mitkä ei "kriteerejä" täytä. Ihmiset menee helposti osallistumaan arvontoihin edes lukematta sitä kyseistä postausta, ihan vaan kun joku on sivuilleen arvonnan linkannut.

    Ihania tulpsuja sulla, saisinkohan mäkin viimein meillä joku päivä siivottua että kehtais hankkia vuoden ekat tulppaanit... mulla vaan tuppaa ne kuukahtamaan niin äkkiä, että tuntuu turhalta se vähäkin raha niihin tuhlata. Plus siis että ei tänne sotkun keskelle niitä kannata hankkia.. =D

    VastaaPoista
  4. Siinä on lukuja kerrakseen! Mukavaa alkavaa viikkoa sulle ja perheelle!

    VastaaPoista
  5. Kommentointijutska se onkin jännä jutska=D Melko paljon tulee itsekin samoihin ehkä 20-30 blogiin kommenttia jätettyä vaikka lukulistalla onkin varmaan parisataa,pitäis oikein miettiä mistä se johtuu,joskus jää ainakin noihin tosi isoihin viesti jättämättä ihan sen takia että siellä on jo montakymmentä samantyyppistä kommenttia kuin mitä itse ajattelee...
    Nuo ilkeilykommentit on oma lukunsa,pistää tosiaan miettimään tämän maailman suuntaa,haluaisimpa tavata ihmisen joka kasvokkain sanoisi toiselle vaikka että mee töihin perk..äläkä koko ajan vingu,tämmösenkin kommentin olen yhdessä blogissa nähnyt,anona tietenkin...
    Mä olen armotta "diskannut" omista arvonnoistani sellaiset henkilöt jotka eivät ole pyydettyyn asiaan kommentoineet,en tiedä miten muut toimivat...
    Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle täysikuusta ja hormoneista huolimatta=D

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommenteista! ;) Mä kanssa tässä lasten kanssa touhutessa usein kurkkaan uudet postaukset enkä läheskään aina kommentoi. Sikäli ei "varaa valittaa". Ja kuten Kirsi sanoi, "isoissa" blogeissa voi olla jo kymmenittäin sitä samaa mitä meinasi ite sanoa. jää sitten kommenteeraamatta.
    Ehkä tosiaan harkitsen että ne jotka ei täytä kriteereitä (anonyymillä s-posti, kommentti liittyen blogiin) ei saisi sitä arpaa.
    Niin ja Maanvaiva, saas nähdä onko enää 80 lukijaa kun arvonta on ohi-tuskin! ;)
    mutta näillä mennään. :)

    VastaaPoista
  7. Noita tilastoja oli aikoinaan tosi kiva katella:) Varsinkin nuo millä hakusanoilla ihmiset oli löytäneet blogiin :) Nyt mun omissa ei ole paljoa nähtävää:(

    Mä olen ottanut sen kannan noiden keskustelupalstojen kanssa, että niissä en käy. Oon sen verran herkkänahkainen, että en halua lisää lokaa jota jo jossainvaiheessa sain.

    Itse en osallistu tuohon arvontaan, koska olen tuollaisen kerran voittanut :) Tuo kommentointi on vähän niin ja näin. Joku ehkä nopeaa lukenut ja ei huomannut, että halua risuja/ruusuja... itse EHKÄ jättäisin huomioimatta... :O

    VastaaPoista
  8. Bloggailu on kivaa ja kommentit puolin ja toisin mukavia. Hauska katsella miten muut elävät, eikä kaikki aina tarvitse olla ihan "kiiltokuvaakaan", vaan sellaista elämänmakuista olemista.
    Kerran eksyin jollekkin keskustelupalstalle, enkä toista kertaa kyllä mene. Niin paha mieli siitä tuli.
    Minun mielestä bloggailun tarkoituksena on löytää hyvää mieltä, uusia ideoita ja jakaa niitä muillekkin. Kun näen jotain kivaa kerron sen, jos asia ei juuri sillä hetkellä ole minulle ajankohtainen tai on kiinnostusteni ulkopuolella, niin aina voi poistua kommentoimatta tai jälkeenpäin ilkeilemättä.

    VastaaPoista
  9. Oi, mitkä tulppaanit!
    Itse miettinyt samoja juttuja. Mulla ei kyllä ole kokemusta salasanasuojatusta bloggaamisesta, mutta kyllä kieltämättä välillä tulee mieleen, että ketä tuolla käy!
    Kommentit on parasta antia tässä maailmassa, siksi yritän aina jättää jonkun pienen "muiston", tosin siinäkin tarttee tsempata. Joskus vaan kaikki, mitä haluais sanoa kuten "tosi kiva lötytö / kukka / sisustus" tms kuulostaa niin lattealta! Toisaalta, mitä sitten! Pääasia on se kommentti :)

    VastaaPoista
  10. Voi rakas... sun pitää muistaa, että me ollaan suomalaisia. Kiittää ei osata - ainakaan erikseen ja lokaa on vaikea päästää suusta pihalle nimellä. Nimettömänä tai nimimerkillä on eri juttu. Eli kun kaikki on hiljaa, niin hyvin menee. Ei rakentavaa ja kannustavaa, mutta niin pern suomalaista. Eli hyvin menee meikäläisen mielestäkin. Jatka vaan tällä, sun tyylillä.

    Halipus ja voimia viikkoon!

    PS. Tulppanat on ihkuja! <3

    Sanna

    VastaaPoista
  11. Sori , mulla kyllä meni ohi se kommenttijuttu arvonassa, joskus sitä vaan liian nopsaa lukasee blogit ja katsoo kuvat ! Esim aamulla enne töihin lähtöä klo 6.15 zzz.
    Yleensä kyllä vastaan siihen mitä kysytään, Kauhee puolustuspuhe, että pysyisin mukana arvonnassa ;))
    Seuraan sun blogia 1. Kuvat 2. rehelliset arkipäivän jutut
    Mulla itellä ei niinkään enää pikkulasten asiat kiinnosta, kun omat on jo isoja, mutta hellyn aina söpöihin kuviin , kuten se teidän pikku saunoja :)
    Hyvää maanantaita sulle :)

    VastaaPoista
  12. Koivukujan Rikka: oot sä mukana! :)
    Tota mä just mietin, että on varmasti niitä "vakkareitakin" jolta tuo kommenttipyyntö on mennyt ohi. tuumin.

    Kiitos hyvistä ja kivoista kommenteista. Ja tulppaanit OLI kyllä ihanat! ;) Nyt ne jo alkaa kulahtaa...

    Mutta Heli, tulipahan raivattua ainakin ruokapöyä tulppaanien tieltä! ;)

    VastaaPoista
  13. Kommentit on ihania, niitä yritän ahkerasti laitella ja ainahan sitä toivoo löytävänsä viestejä omastakin blogista :)
    Oon niin "raakile" vielä, että kaikki tollaset tilastot ja keskustelupalstat ovat vieraita mulle...
    Ihanaa alkanutta viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  14. Niin ja... oli pakko käydä kurkkaamassa... ja niinhän oli mulla jäänyt kommentti pois, anteeksi :(
    Ihania arjen juttuja ja monipuolisuus, ne saa mut palaamaan tänne lukemaan juttujasi :))

    VastaaPoista
  15. Kiitos vierailustasi blogissani, on kiva tutustua sinun elämänmakuiseen blogiisi!:))

    Iloa uuteen viikkoon!:)

    VastaaPoista
  16. Kommentit on kyllä tosi tärkeitä. Ylipäätään kiva tietää edes joitain, jotka blogissa käy. Välillä kyllä mietityttää, että keitä sivuilla käykään. Ja onko tässä jutussa mitä järkeä.
    Hakusanat, joilla blogiin tullaan on kyllä joskus tosi outoja. Sitä alkaa ihan miettimään, että mitähän on tullut kirjoiteltua :)

    VastaaPoista
  17. Itsekin olen ihmetellyt, että miksi pitää mennä lukemaan blogia, jos ei kestä toisten onnea tai kauniita/hyviä asioita ja on kateuteen taipuvainen. Jostain pahasta olosta ja huonosta itsetunnostahan nämä katkerat kommentit ja keskustelut usein kumpuavat ja hyvä on osata asettaa ne omaan arvoonsa. Onhan myös niin, että se mikä ei kosketa, ei herätä tunteita tai keskustelua. Jos kirjoittaa valittavaan tyyliin, joku voi olla sitä mieltä että olisit nyt edes kiitollinen. Jos taas kirjoittaa mukavista tapahtumista ja jutuista, toinen vetää herneen nenään, että mitäs siinä leuhkit! Kaikkia ei vaan voi aina miellyttää, vaikka blogin perimmäinen tarkotus olisikin juuri tuoda sitä hyvää oloa ja mieltä lukijoillekin! Sinun blogisi ainakin tuo! :D
    Minä olen ehtinyt jo tähän asiaan henk.koht törmäämään ja oma avoimuuteni kirjoittaa kärsi, vaikken olisi tahtonut ilkeiden kommenttien vaikuttavan! Pikkuhiljaa taas avoimemmin.. :D
    Tulipas vuodatus, mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  18. Kyllä te Marru ja Ruususuun äiti kommentoitte muutenkin sen verran usein että eiköhän teidät enivei laskettaisi! ;)
    Harmi että R-ä oot kokenut tuota ikävää kommentointia. :( Koita antaa mennä ohi vaan, kateellisten panettelua!
    Ja kuten Peppi sanoit, ja muutkin, niin ainahan niitä kommentteja tosiaan on kiva lukea, hassuahan se olisi täällä ihan itekseen hölistä!
    Kiitos Marge käynnnistä, tervetuloa uudelleen! :)

    VastaaPoista
  19. :D Juu jäi ihan epähuomiossa tuo silloin jättämättä, mutta kävin siellä jo korjaamassakin asian :D

    VastaaPoista
  20. Voi voimia sinulle ja iso hali! Kiitos ihanasta blogistasi ja ihanista tulppaneista, joita olen täällä ihailut.
    Minulla on blogissa sinulle tunnustus.

    VastaaPoista
  21. Heippa!
    Vaikka käyn lukemassa blogeja pari-kolme kertaa viikossa, niin harmittavasti olen laiska kommentoimaan :( Välillä oikein yritän terästäytyä ja: Sinun blogista on kiva lukea inhimillisen oloista elämää ja katsoa kauniita sisustuskuvia, koska itse en osaa sisustaa! Siitäpä pulmaan: Haluaisin makuuhuoneen seinälle jotain turkoosia, en ehkä halua maalata, koska se on niiin hallitsevaa, ehkä jotain kuvioita, voisiko ne tehdä maalilla, tapetti/paperijämistä sisustustarrasta???? Ja mitä tekisin:lintuja, kukkia...Olispa jokin blogi joka kokeilisi ja näkisin mallin ;)

    Sirpa

    VastaaPoista
  22. Mä en halua osallistua arvontaan, mutta jätän nyt taas tassunjäljen, vaikka tää kirjottaminen on melko hankalaa, kun snautserin naama lepää näppäimistöllä...

    Jenni

    VastaaPoista
  23. Kiva yhteenveto :)

    Minuakin ihmetyttävät nuo keskustelupalstat. Anonyyminä on niin helppo arvostella :(

    Kivaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!