lauantai 27. lokakuuta 2012

Halloween


Meillä muksut kävivät jo tänään Halloween bileissä naapurissa. Hauskoja nämä lapset kun järkkäävät juhlia toisilleen - meidän lapset meinaa kuulemma pitää naapurin köörille pikkujoulut - pieni aavistus kyllä on että äiti saattaa päästä vähän auttamaan valmisteluissa.... mutta hyvä että jaksavat hömpöttää!
(vielä kun ne kotibileet on tällaisia mehua, pullaa ja kasilta kotiin juttuja!) ;)

Kaivelin samalla Halloween koristeet esille, ehtivätpähän sitten hetken ollakkin. Itse en oikein koko Halloweenille ole lämmennyt, mutta meidän lasten sukupolvelle se taitaa olla jo juhla siinä missä muutkin.
Pikkuhiljaa alan päästä siitä - pakkojuhla, ei sovi Suomeen - fiiliksestä. Kyllähän tähän pimeyteen vähän hassutteluakin sopii! Ehkä vielä joku vuosi teen minäkin sellaisen ällön näköisen Halloween herkkupöydän. 

Lasten roolivaatelaatikossa on kaikenlaista mun vanhoista tanssi-peruukeista, vappunaamareista ja sekalaisista vaatteista lähtien. Ja kyllähän äiskäkin sitten intoutui vähän hassutuksia sovittelemaan!

Vietättekö te Halloweenia?

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille toivotteleepi,
Taina


11 kommenttia:

 1. Me ei juhlita lainkaan Halloweenia. Mua lähinnä ärsyttää siinä se kaupallisuus. Jos sitä krääsää ei ole kertynyt, on tosi kallista ostaa monelle lapselle kamat melkein vuosittain, kun ne perskules kasvavat... Toki nyt olis jo hyvät varastot kaikkea, JOS olis aloittanut hassuttelun vuosikausia sitten. Mutta ei täälläpäin muutenkaan tuo Halloween ole muodissa... :/ Ehkä vähän myös aluekohtaista... en tiedä.

  Halipus ja nyt kaksihampaisen viereen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no meillä on kanssa koristeet lasten arkarteluja / lahjaksi saatuja ja roolivaatteet olemassa olevia juttuja. Täälä kun sitä vietetään päikyssä, koulussa, kerhossa.... oisiko tosiaan aluekohtaistakin?
   halpus kaksihampaiselle! <3

   Poista
 2. Hih... on he ihan oikeesti ihania!!!
  Sillon kun pojat oli pieniä, niin jotain koristeluja oli ja kävivät kavereilla juhlimassa... mutta ei enään ja itse sitä juhlaa ei oikein osaa juhlistaa :)
  Mutta totta, hauskuuttelua pitää olla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne ne on just niitä ihania ja kamalia ;)
   mulla on aikuisia kavereitakin jotka on juhlineet sitä iät ja ajat, toisaalta on tosi mageeta että joku viitsii nähdä vaivaa järjestää kunnon teemabileet vihreine booleineen ja nakki-sormineen!

   Poista
 3. Täällä ei Halloweenia suuremmin juhlita. Tytön telinevoimistelussa on Halloween tapahtuma ja yhdet kaverit pitävät lapsille joka vuosi.
  Me pidettiin vuosi sitten kavereille mutta ajankohta vaan sattui sopivasti kun haluttiin saada porukkaa kylään.
  Toisaalta ihan kiva, lapset tykkää ja saa kavereiden kanssa pitää kivaa.

  VastaaPoista
 4. Mutta siis on tää juhla munkin mielestä nykyään suuremmin näkyvillä kuin ennen ja itsekkin alan sille lämmetä. Viime vuosi olikin eka kun se meidän perheessä näkyi. Just noilla omilla aikuisten bileillä + käytiin lasten kanssa siellä lasten (+aikuisten) kemuissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tekee muutenkin mieli juhlistaa vähän niin onhan se hyvä "teema" :)

   Poista
 5. Tumma tukka muuten sopisi sulle hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, vaatii vaan aika paljon meikkiä! Noi oli ihan hauskat joskus vuonna kivi ja miekka kun kaikilla meillä mimmeillä jossan tanssishowssa oli tuollaiset. :)

   Poista
 6. Ei ole juhlittu, mutta alan pikkuhiljaa lämmetä tuolle juhlalle ;) Ehkä ensi vuonna :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!