torstai 19. heinäkuuta 2012

Orpona

Arvatkaas kuinka orpo olo voi olla, kun mies, isot lapset ja KAMERA ovat olleet veneilemässä jo useamman päivän?
Me on pikkumiehen kanssa sitten mummoloitu ja saatiin äidin kanssa vihdoin ne betonityöhommelit aloitettua. Niistä tuonnempana.
Kaikkia kivoja kesäreissuja ja puuhia on ollut, ja kuten olen täällä käynyt makeilemassa kesälomameiningit on olleet oikein mukavat. Itsellä nyt on vähän käymistilaa tämän blogin kanssa lasten kuvien osalta. Montaa linjaa on: jotkut eivät paljasta lasten kasvoja lainkaan, joillain on ihania kuvia lapsukaisista joka postauksessa. Itse olen lasten kanssa (siis isojen) sopinut mitkä kuvat saa nettiin laittaa.
Meidänkin kuvat viimeviikoilta on enempi sellaista "perhealbumi kamaa", mutta tässä muutama tunnelmapala.
Laivalla discoilemassa

mies on meillä se taitavampi kuvaaja...

äiti auttaa jätskin syönnissä...
Näiden kuvien myötä toivottelen jäätelökesä-tunnelmia kaikille, ja palailen betonityö-postausten kanssa tässä joku päivä. :) Ehkä lähdetään sinne veneelle katsomaan miten ne muut jakselee...
Aurinkoisin terveisin,
Taina

12 kommenttia:

 1. Ymmärrän tuskailun lasten kuvien kanssa. Monta on linjaa, mutta tärkeintä lienee että itse tietää mitä tekee ja tuntee olonsa rauhalliseksi kuvien suhteen.

  Mulla linja on tiukka -vähän liiankin-, oishan ne ompelusten sovituskuvat jopa järkeviäkin, mutta ollaan vedetty yhdessä miehen kanssa selkeä linjaus niin fb:n, mun blogin kuin netin suhteen ylipäätäänkin. Toisaalta helpotus, eipähän tarvii miettiä asiaa. =)

  Ja mitä ihania muovikuplia tuossa alemmassa kuvassa! Oispas itsekin kiva kokeilla! :)

  VastaaPoista
 2. Mitkä noi pallot on tossa vedessä ?! Voiko tonne mennä "aikuinen" (n. 150cm sulka päässä, mutta paljon kilogrammoja) ?? Ihana kuva lettipäisestä tytöstä :)
  Kaikki toimii lasten kuvien kanssa kuten luontevimmalta tuntuu, blogeja on niin erilaisia, joten paree löytää vain se oma tyyli :)
  Kesänjatkoa!!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiinnolla odotan postausta betonitöistäsi!! Tekis niin mieli itsekin sitä kokeilla. Minä kyselen lapsilta, saako laittaa kuvia blogiin, varsinkin jos kasvot näkyy. Tyttö on suostuvaisempi, siksi ei pojasta ole kovin montaa kuvaa blogissa.

  VastaaPoista
 4. Sopimuksen mukaan minäkin laittelen pojitten kuvia, siis tosi harvoin... kun ei lupaa tuu ;D
  Ihania kesäpäiviä teille!

  VastaaPoista
 5. Ihania lomatunnelmia!Täytyykin näyttää tytölle tuo discokuva,neiti on ensi viikolla lähdössä samaiseen paikkaan kummin,serkkujen ja mummon kanssa,mua kauhistuttaa jo nyt,pisin erossaoloaika ikinä,tyttö kyllä pärjää mutta miten on äidin laita:D
  Mielenkiinnolla jään odottamaan että valoitteko rapskunlehtiä vai ihan jotain muuta:)
  Mukavia lomatunnelmia tällekin päivälle!

  VastaaPoista
 6. Ooo- mitkä pallot! varmasti hauskat! missä noita on???
  Itsekin aina mieitin "ihmiskuvia". Välillä tekisi mieli laittaa kasvojen kanssa ja kertoa enempikin "omista jutuista", mutta sitten kuiteskin olen päätynyt yhä enempi rajailemaan. Ehkä, kun K:llekin ikää tulee koko ajan lisää.
  Itse kyllä tykkään blogeista, joissa kerrotaan arjesta&on kasvot ihmisillä.Näitä blogimaailman ristiriitoj ;)

  VastaaPoista
 7. Mä meen huomenna laivaan.. yksin. Mietin et oisko kuinka noloa mennä yksin tanssilattialle.. (yölaiva ku on..)

  VastaaPoista
 8. Kivalta näyttää reissukuvat. Hei onkos noi vesizorbipallot Lahden Launeen perhepuistosta? Käytiin viimevuonna ja oli kuulkaas kiva.

  VastaaPoista
 9. TOsi kivoja reissukuvia!!
  Ja eikös olekkin harmillista, kun äiskä joutuu syömään aina lasten loput ;) Varsinkin juhlissa kun sitä voileipäkakkua jää lasten lautaselle, niin eihän sitä voi pois heittää :)

  Noita "boltseja" oli Bulgariassa meidän lomalla. Tytöt tykkäs niistä. Sano vaan, että tuli tosi kuuma, ja näkihän sen tyttöjen hiuksistakin :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteista, veneellä osasin just kännykällä ne lukea mutta vastailu oli jo liian haastavaa... ihana niitä on aina saada! :)
  Noi pallot on Turun seikkailupuistossa ja maksoi 10 € / 1+ min / lapsi, että jäi sit aikuisilta kokeilematta, pihipäisyyksissään. Olisi sinne rahalla päässyt.
  Ja Mia, mä olen ihan tyytyväinen ettei meillä oo koiraa, menisi kaikki hyvät tekosyyt syödä kaikki lasten jämät.. ;D

  Lasten kuvia olisi kiva laitella, mutta nyt jo teidän että jotkut tytön kaveritkin käy täällä kurkkimassa, joten aika tarkkana saa olla että kuvat on niiiiin kivoja ettei "sanomista" tule. Toisaalta, onhan netissä olevat kuvat nykypäivää, joten en ihan vauhkoksikaan suostu heittäytymään. mutta vaikeita asioita...

  Kiitos kivoista kesätoivotuksista! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!