torstai 17. huhtikuuta 2014

Hyvää pääsiäistä!


 Sain eilen ihanan tekstarin ystävältä:
 
"Hei rakas, pakko laittaa kun näen sieluni silmin miten sä oot viikannut ja pakannut kaikki kamat viimeisen päälle hienosto matkalle ja niistä on kuvat sun blogissa ja mä pakkasin just kaikki talvivaatteet Levin reissua varten jätesäkkiin ja sulloin ne väkisin asuntoautoon :D meistä on moneksi.... Mutta ihanaa lomaa ja nauti!!!!!!"
 
 Tässä avoin vastaus, ja yleensä blogin ulkopuolelle rajautuvaa arkirealismia:
 
"Ohessa kuva täysin vaiheessa olevasta pakkausprojektista. Etualalla jätesäkkeihin tungettuja talvivaatteita - hirween kätsä pakata noihin. Muissa pussukoissa ystäville lähteviä lasten kaapeista siivottuja liian pieniä vaatteita. (teille pari pussia tyttöjen vaatteita tulossa, vihdoin sain aikaan..) Loppu roju odottaa että varaston perältä kaiveltaisiin eteenpäin kesäisiä kamoja sekä tulevia seuraavia vaatekokoja perintövaatteista lasten kaappeihin ja talviset kamat pakattaisiin taakse. Kaikki totaalisen vaiheessa, koti kaaoksessa, aivot jumittaa, tiistaina kortisonipiikitelty olkapää on edelleen kipeä eikä muutenkaan huvittaisi pakata tai siivota. 
Mutta hei, nautitaan lomasta, kakruista, rakkaista, löydetään lunta, ei ressata!"

 
 Lomaa on siis tiedossa. 
(Uskaltaa mainita täälläkin jo etukäteen kun on kotona vahti ja hälytysjärjestelmä.)
 Pieni nettitaukokin on suunnitteilla, katsotaan onnistunko..

Eiköhän tässä oo nyt aamukaffet juotu, ei auta kuin käydä kaaoksen ja pakkauksen kimppuun... 

Ohessa kuva yhdestä tuoreesta ja terveestä.
Sen myötä toivotan nyt:
Oikein hyvää ja rentouttavaa pääsiäisen aikaa ystävät!


Terveisin Taina

34 kommenttia:

  1. Suloinen virpoja <3 Ihanaa ja rentouttavaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vähän se on tuollainen kissaviiksinen ja pepin pisamainen pupu, mutta onhan nuo suloisia virpoma-tohinoissaan! :)
      Kiitos, loma tulee tosiaan tarpeeseen!

      Poista
  2. Hyvää lomaa ja pääsiäsitä, mä menen lillailemaan :) (ja lomailemaan)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Välillä tekee hyvää vaihtaa maisemaa.

      Poista
  4. Kivaa nähdä arkirealismia välillä ;)
    Hyvää lomaa ja iloista pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä en viitsi laittaa näitä koti kaaoksessa ja kaikkia **taa juttuja, koska ensinäkin sitä varmasti kaikki saa riittävästi ihan omissa kodeissaan, ja toisaalta tämä blogi on mulle sellainen hyvän mielen nurkkaus jossa alleviivailen itsellenikin niitä elämän kivoja puolia. Mutta jos ystävätkin alkaa kuvitella että meillä on aina vaan pullantuoksua ja kiiltokuvaa on hyvä hiettää väliin pieni arkirealismi-pläjäys. ;)
      Iloista pääsiäistä sullekkii! :)

      Poista
  5. Mukavaa pääsiäisen aikaa ja onpa ihanaa nähdä myös tätä arkirealismia!

    Ja hyvää reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä arkirealismia täällä löytyisi kauha-kaupalla, lusikka-mitalla on sitten ne hetket jolloin kaikki on hetkellisesti järjestyksessä. ;)
      Kiitos, reissuun on kyllä kiva lähteä! :)

      Poista
  6. Mukavaa lomaa!

    Itse olen muutaman kesän harrastanut tyylikästä pakkausta. Jokaiselle lapselle tulee muovikassi, johon kirjoitetaan omistajan nimi. Sinne tulee kaikki sisävaatteet ja toinen kassi likapyykille. Jokainen on vastuussa omasta muovikassistaan ja sen verran saa ottaa muita tavaroita mukaan kuin reppuun mahtuu. Ei ole tyylikästä, mutta toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usein viikonloppu ym. pienemmillä reissulla harrastan samaa tyyliä. Lapsille tulee lappu jossa lukee tyylii: pyjama, 2 pikkarit, jne... ja leluille ym saa ottaa repun. Nyt haluan kuitenkin varmistaa itse että kaikilla on oikeissa kasseissa (ja jätesäkeissä) välineet kylpylähotelliin, eri talvilajeihin jne, ja että olisi suunnilleen yhteensointuvia vaatteita muksuilla, kun jostain syystä meillä on melkoisia näkemyseroja siitä mitkä on hienoja vaatteita, joten tällä kertaa pakaan itse.

      TOSIN, tänään olen pessyt jääkaappia ja repinyt tapettia, joten saas nähdä mitä lopulta kasseihin sullotaan... :D

      Poista
  7. Oikein ihanaa reissua teille ja hyvää pääsiäistä.

    VastaaPoista
  8. Oikein ihanaa pääsiäistä ja lomaa ♡

    VastaaPoista
  9. Munarikasta pääsiäistä ja rentouttavaa lomaa. :)

    VastaaPoista
  10. Rentoa menoa ja hyvää pääsiäistä - kaiken pakkailun jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapetin repiminen ja jääkaapin pesu ei ehkä edistänyt pakkaamista mutta kyllä tästä vielä jossain vaiheessa liikkeelle päästään... ;D
      Hyvää pääsiäistä! :)

      Poista
  11. Nyt kyllä naurattaa... Anteeksi... Ihana sekamelska mutta loppujen lopuksi porukat ja kamat autossa ja kaikkea mukavaa tiedossa! Mukavaa lumilomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, itselläkin on ollut lähinnä vaihtoehtoina itkeä tai nauraa mutta nauramalla on toistaiseksi menty ja niinhän se pitää! Kuka sitä lomalla viitsisi kiristellä! :D
      Oikein mukavaa pääsiäistä! :)

      Poista
  12. Voi mikä ihana tuore ja terve :). Ja hei, jätesäkit ON parhaita pakkauksia :). Kevyitä ja tilavia.

    Iloista pääsiäistä koko sakille!
    Ja tervetuloa mun uuteen kotiin <3 (www.kotonasi.fi)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, päädyit sellaiseen ratkaisuun. :) Kiitos kutsusta, mukana kuin pukama! :)

      Tuore ja terve on kyllä sellainen vilkkusilmä, harva se päivä kyselen että mitäköhän sustakin vielä tulee mutta hänellä on vastaus valmiina: Tyämies, jolla on oranssit liivit. Se on hienointa hienoutta se! :D
      Iloista pääsiäistä! <3

      Poista
    2. :D. Tyämies on paras mies :)

      Poista
  13. Mukavaa reissua ja pääsiäistä :)

    VastaaPoista
  14. Mukavaa lomaa ja iloista pääsiäistä, :)

    VastaaPoista
  15. Heh, mainioita kuvia, ja mainio tuo ystäväsi viesti! :D Mä oon nyt vkon kattellut tota facebookin arkihaastetta, mitä toki itsekin olen nyt kolme päivää toteuttanut, TOSIN älysin tehdä sen haasteellista arkea kuvin-meisingillä :p Mutta ei voi mitään, ehkä olen inhottava ihiminen, mutta mun sydäntä lämmittää ennemminkin ne kymmenet pyykivuoret, sotkuset ruokapöydät ja liki tyhjät jääkaapit kuvina, kuin ne "tässä mä tällain ihanasti odottelen, kun kuivausrumpu on pyörähtänyt, ja ihan joudun hetkeksi heittäytymään tähän sohvalle sisustuslehtien kanssa, mitkä kappas vaan onkin vähän vinossa tossa sohvan kulmalla, ohho"-kuvat ;) Ja vaikka tykkäänkin kosolti paljon blogisi kauniista ja ihanista kuvista, missä itseäsi ja meitä muitakin ilahduttaaksesi kuvaat kaikkea kaunista, niin tuo Lidlin muovikassi on jostain syystä ihan hirmusti mun mieleen :D

    Pääsiäinen meni jo, toivottavasti arki kohtelee hyvin, ihanasti ja lämpimästi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ensi viikolla palataan mekin arkeen pyykkivuorineen ja tiskeineen.. kyllä mäkin tykkään seurata blogeja joissa on mukana elävä elämä eikä kaikkea vaan leipaista, uusia huonekaluja heitetä kasaan ohimennen ja seinille ohimennen sutaiata uusia värejä, niinku joka päivä, ka koti pysyy täydelliaemä ja siistinä eikä melkein puhtaita saappaita säilötä lidlin muovikasaeissa... :-D

      Poista
    2. Ai että on näppärää kirjoittaa bloggeriin kännykällä, ei juuri tuu kirjoitusvirheitä.. :-D

      Poista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!