torstai 22. marraskuuta 2012

Tunnustuksia


Olen saanut tunnustuksia useammalta bloggari-kamulta, tuhannet kiitokset niistä 
KatjainkeriHenkkumaaria Marru ja Mia!
Kannattaa kurkata, kaikki mun lemppari blogeja!

Tämän tunnustuksen ohjeet kuuluu seuraavasti:
1. Kiitä lähettänyttä bloggaria
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggarille
3. Ilmoita heille haastavasi heidät mukaan
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi


No tässä 8 satunnaista asiaa:

1. Bloggailun huippujuttuina voisi mainita juuri nämä tunnustukset joista jaksaa aina ilahtua, lukijoiden kommentit ja uudet tuttavuudet bloggailun kautta sekä erilaiset yhteistyöt.
Yhteistöistä tässä samalla, kuin ohimennen mainittakoon, että Koti Puhtaaksi siivousfirman tarjous sängyn syväpuhdistuksesta jonka esittelin syksyllä on voimassa vielä vuoden loppuun.
Lisäksi huippu yhteistyö Mielikuvat sisustustarra firman kanssa on juuri alkamassa ja ihana arvontakin on tiedossa, kannattaa siis käydä jo kurkkimassa sivuja!




Fun Parkissa pari viikkoa sitten..
..muksujen kaa huvittelemassa



2. Syksy Suomessa on on pimeää ja väsyttävää aikaa, toivottavasti jokainen lukija on löytänyt itselleen sen jutun josta saa voimaa ja energiaa! Mulla sitä ei tule esim. shoppailusta tai telkkarin katsomisesta vaan urheilusta ja perheenä touhuamisesta. 
Niinpä lähiviikkoina olemme mm. hilluneet päivän FunParkissa (rakas ystävä on siellä töissä, joten pääsi äiskäkin kahvittelemaan..) Ajelleet Vaasaan tapaamaan 8 kk kummipoikaa ja koittaneet muutenkin tavata ystäviä perheineen.
Tällä viikolla olimme hotellilomailessa, tosta noin vaan, keskellä viikkoa lähikylpylässä lillumassa (kun sattu niin huippu tarjous kohdalle)! :D Hintaa tuli kaikki 65 € (sis. 2 yötä, aamupalat, uintia 3 päivänä) 5 henkilöltä.
Sijoituksena oikein pätevä ja lapsetkin pääsi välillä kouluun ettei mennyt aivan rötväilyksi!;)
kylpylöimässä tällä viikolla
3. Mulla on valitettavasti lapsiluku nyt täynnä. Olen ollut yhteensä 2,5 v. raskaana (42 + 43 + 41 rv) ja imettänyt yhteensä 5,5 v.  (3 x 1 v 10 kk). 12.12. menen leikkaukseen jossa mm. poistetaan kohtu ja kursitaan kasaan ja paikoileen raskauksissa mäsäksi menneitä ja lörähtäneitä sisälmyksiä. 3 normaalikokoista vauvaa ja vaikeaa raskautta (ja synnytystä) on ollut vähän liikaa mun 155 cm pitkälle varrelleni.
Vaikka se on oikea ratkaisu tuntuu se silti jotenkin haikealta. Kai se on osattava lasten tekeminenkin lopettaa huipulla. Kai kaikilta äideiltä jää se viimeinen vauva saamatta.
Ja jos jotain positiivista, niin ei enää IKINÄ menkkoja!


4. Leikkauksen jälkeen en saa viikkoon tehdä juuri mitään ja 6 viikkoon nostaa mitään. En kuopusta pestäkseni pyllyä, en kauppakassia, en pyykkikoria. Ja koska olen kotiäitinä on noi huushollihommat vähän niinkun mun peukalon alla. Toistaiseksi. Mitä enemmän ja aiemmin huhkin leikkauksen jälkeen, sitä todennäköisemmin sabotoin koko hyödyn. ONNEKSI on taas nämä tukijoukot lähellä, molemmat isovanhemmat saavat hoidella pienintä ja kuskailla eskaria. Mutta silti, olen ihan semisti etukäteen jo kauhuissani missä kunnossa huusholli on sitten kun pystyn taas täysipainoisesti osallistumaan kotitöihin....
 
kummi-pätkä viime viikonloppuna <3





5. Tämä joulu tulee olemaan hyvin erilainen kuin aiemmat tuon mun levon takia. Täytyy koittaa tehdä laatikot ja leivonnaiset valmiiksi pakkaseen, ja unohtaa joulusiivoukset ja koristella suurimmat osuudet jo joulukuun alussa. Lahjat ja lasten yllätyskalenteriin tulevat pikkulahjat on onneksi nyt hoidossa, ja kortitkin koitetaan saada ajoissa matkaan.
Osaisiko sitä siis tänä vuonna ihan tosissaan, vähän niinku pakon edessä, ottaa sen sohvan nurkassa köllöttelyn ja glögin ryystämisen kannalta koko homman?

6. 2 päivää ennen leikkausta menen hammaslääkäriin ja saan 2 paikkaa hampaisiini. Tähän mennessä minulla ei ole vielä yhtään paikkaa. Tähän settiin kun saisi vielä suonikohjuleikkausen ja ryppyjen silottelun niin johan voisi ruveta vaikka vanhuudenhöperöksi, sen verta näyttää kroppa alkavan krempata iän myötä! Jep, tässä on loistava ikäkriiseilyn paikka...
Eilen illalla uinnin jälkeen, hotellilomaillessa lähikylpylässä


7. Mielummin kuitenkin ottaisin sairastelut itselleni kuin lapsille. Ensi viikolla kuopus pääsee toisen kerran korvien putkitukseen ja kitarisojen poistoon. Ei sentään korvien poistoon niinkuin esikoinen ensin pelästyi (se olisikin ollut turhan radikaali toimenpide)! Se tunne kun lapsi nukutaan.... uh.

8. Hurahdin käyttämään ripsenkasvatus seerumia. Ystävällä oli kasvanut aivan huisit räpsyt ja itseäni rupesi himottamaan... pidennyksiin en halua investoida, mutta omien ripsien vahvistuminen houkuttaa.
Onhan noita aineita juuri kielletty Ruotsissa ja turvallisuus on kai vähän kyseenalaista kun on lääkeaine johdannainen, ja onhan ne SIKA kalliita... mutta - räps räps! ;)
Raportoin, jos on jotain kerrottavaa. ;)







Ja sit olisi 6 kuvaa kesästä haaste jonka sain ihanalta Mehtäemännältä. Eli viime kesän muistelot 6 kuvalla, olkaatte hyvät:


 MLL vapaaehtoiset saa meillä palkaksi lainata päiväksi pomppulinnaa. Niinpä kesä startattiin meillä pomppu fiiliksissä.



















 


Remontoin lapsille vanhan nukkekotini ja
tein ekat betonityöt.




































 Käytiin laivalla ja Särkässä ja Korkeasaaressa ja muissa kesäkohteissa.










Säilöin äidin kanssa huimat määrät omenaa, marjaa jne.
Tässä mun kiisselisuosikki: sekamarjat.







Ja pääsin vähän viettämään omaa aikaakin..
Likkojen kanssa ajelemaan.
Ei muuta ku lottovoittoa odotellessa, kai mäkin joskus sen oman pyörän vielä saan.
Pelkällä kortilla kun on vähän paha ajella.
Haaveita pitää olla ja sitä rataa!


Oho tuliko siinä jo 7... semmonen kesä kummiskin. :)


 
Mukaansa jomman kumman voisi napata ainakin:
Maria Pinkistä työhuoneesta
Marika Kolmen tähden kodista,
Johanna Sisustus unelmista,
Maanvaiva hyvää ja kaunista-blogista,
Kasperiinan Merja
Tää ois tän kodin Kirsi
Ruususuun äiti
Outi Hyypiön elämästä
Periferian Riikka
JA kuka vaan joka haluaa! :)

Olihan siinä juttua ja kuvia, kiitos jos jaksoit lukea loppuun saakka! :)
Ja kandee myös klikkailla noihin kaikkiin huippuihin blogeihin!
Ja niin.... pysykääs kuulolla, lähipäivinä starttaa arvota sisustustarra myymälä Mielikuvien kanssa!

Ihanaa viikonloppua toivottelee,
Taina

24 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja tunnelmia!

    Noi leikkausjutut on aina vähän pelottavia, mutta onneks useimmiten kaikki menee hyvin ja asiat on jälkeen paaaaljon paremmin kuin ennen - peukut on pystyssä että kaikki sujuisi parhaalla mahdollisella tavalla!

    Ja ne ikäkriiseilyt sun kannattaa kyllä unohtaa, oot niin kovin pirteän, nuoren ja tyttömäisen näköinen!

    Ihana idea muuten noi sekamarjarasiat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ei tässä enää kovin nuorelta tyttöseltä tunnu, mutta eipä se kriiseily mitään autakkaan... :)

      Poista
  2. Ihanat jutut ja tunnelmat! Oikein paljon tsemppiä leikkaukseen ja kyllä se joulu on joulu ilman suurempia touhuilua... muistahan pysyä siellä soffalla rennosti glögilasi kädessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos. ei kai se soffakaan kauheen huono vaihtoehto voi olla... ;)

      Poista
  3. Kiva lukea kuulumisistasi. Stemppiä kaikkeen tulevaan, hyvin kaikki varmaan menee! Kyllä se joulu tulee tekemättäkin. Minä oon pari joulukuuta vaan maannut ja hups joulu tuli silti.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molla <3 lohdullista kuulla että joulu menee noinkin. :)

      Poista
  4. Tsemppiä kovasti, varmasti oikea ratkaisu. Hei mitä sanoisit jos tulisitte joskus perheenä meille? Edellisestä kerrasta on liikaa aikaa, ja olisitte meille mitä parhainta seuraa. Tätä välimatkaakaan ei ole överipaljon, joten matkan hurauttaa puolessa tunnissa, ja jos vinkkaisit vähän syömingeistä niin voisin varautua ihan teitä varten. Joskus ensi vuoden puolella, ennen kesää ;) Minä ja me kaikki tykättäis siitä kamalasti.

    VastaaPoista
  5. Pätkä ja perhe kävi kurkkimassa uusimmat. <3 Huipulla on hyvä lopettaa ja nauttia aikaansaannoksista. <3 Mukavaa vikonloppua!

    VastaaPoista
  6. No kyllä varmaan tuntuu haikeelta toi leikkaus. Mutta se yks positiivinen juttu kyllä voittaa kaiken :))

    Kiitos tunnustamisesta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on muka jotenki pala naiseutta pois. mutta siitä yhdestä palasta naiseutta toisaalta ihan mielellään luopuu....

      Poista
  7. ihania kuvia kesältä. tuli ihan ikävä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sais olla kunnon kesä ja talvi, ja tää syksy osuus pikkusen lyhyempi..

      Poista
  8. Mukavia asioita , ihanan arkisia ja perhekeskeisiä :)
    Mullekin ne lapset on numero 1 !
    Onkin tosi tärkeää että todella käyttää sen leikkauksen jälkeisen ajan toipumiseen, eikä yritäkään mitään , vaikka olo tuntuiski hyvältä .

    Ja Kiitos tunnustuksesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oleppa hyvä! :) lapset on pieniä niin lyhyen aikaa että täytyy tässä koittaa nautiskella.
      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  9. Olitpas kivasti toteuttanut tunnustukset! Mukavia juttuja ja kuvia:)
    Ja kiitos, että mun blogi tuli mieleesi tunnustuksia laitellessa eteempäin<3

    VastaaPoista
  10. Tuli tuosta lapsilukuasiasta mieleen oma tilanteeni. Kahden erilaisen erityislapsen äitinä en tiedä uskallanko enää toivoa lisää lapsia. Yhden ehkä vielä haluaisin, mutta viime aikoina on kaikki niin vastustanut, että olen ajatellut, että ehkä se haave on vain haudattava. Jossain vaiheessa tuli mieleeni ne reborn-nuket. Yksi tuttu entiseltä työpaikaltani on tehnyt muutaman sellaisen ja olen yhtä hänen vauvaansa pidellyt sylissä. Se oli kyllä niin ihanan aidon tuntuinen. Sellainen vauva olisi kiltti, hyväntuulinen, nukkuisi paljon, syömisistä (varsinkaan öisistä) ei tarvisi murehtia... Meillä on yli sata vuotta vanha suvun perintökehto. Sinne sopisi ihanasti sellainen pieni reborn-vauva vatsalleen köllöttelemään sydänpyllyhaalareissa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon nähnyt noita nukkeja, ja miettinyt että musta tulee varmaan semmonen höperö mummu joskus joka hiippailee ympäri kaksiota harmaassa nutturassa ja hoitelee nukkeja! :)
      vauvahullu on aina vauvahullu, mutta kai niiden tekeminen vaan pitää joskus osata lopettaa....

      Poista
  11. Tuo "lapsiluku täynnä" asia on kipeä asia :( Itselläni on se tilanne, että en tiedä jaksaisinko omilta sairasteluilta niitä enää yhtään tehdä. Olen TOSI lapsirakas, ja krooninen kuumeilija, mutta... Nyt on oma terveys (krooninen) tärkein!
    Ja kyllä se joulutunnelma tulee, ainakin meillä se on sitä yhdessäoloa enemmänkuin siivousta:) Vaikka siivoushullu olenkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatellaan niin, että velvollisuus olemassa olevia lapsia kohtaan on pitää itsensä kunnossa!

      Poista
  12. Tylsä tänne kirjoitella näitä, mutta laiskamato kun olen niin äkkiä vaan viestejä eetteriin. Kiva että innostuit ja tervetuloa! Otan heti ensi vuoden alkupuolella tämän to do listalle!

    VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!