torstai 27. syyskuuta 2012

Syyspuuhia

 Syyssateet. Mikä ihana tekosyy sytytellä kynttilöitä illalla lasten nukahdettua ja hissutella villasukkasillaan kotosalla puuhastellen jotain pientä. Kuunnella takan räiskyntää ja sateen ropinaa.

 Tällä viikolla on A:n kanssa jätetty kerhotkin väliin kun on ollut kaikenlaista muuta puuhaa pankkiasioista pihatöihin. Mutta välillä näin.

Jotain on silti saatu aikaankin. Kuten laitettu syyslannoitteet pusikoille. Tiedän, ne olisi pitänyt laittaa jo ajat sitten, mutta toivottavasti se olisi niitä "parempi myöhään kuin ei silloinkaan" hommia.

A se on innokas apuri joka hommassa - apu ei tosin aina varsinaisesti nopeuta asioita. Mutta mihinkäs tässä kiire, valmiissa maailmassa.
Tiedättekös muuten mitä tekee pieni auto-miäs kun äiti käskee peruuttaa rappusissa?
Katsoo pää kallellaan suurilla silmillään, nyökyttää pontevasti, lähtee hissuttamaan rappusia alas etuperin sanoen "piip, piip, piip...".

Huomenna olisi tarkoitus lähteä aamupäiväksi mukaan kakkosluokkalaisten syysretkelle A rinkassa ja makkarat taskussa, saa nähdä onko meistä sitten enemmän apua vai vaivaa reissussa! :D
Ja illalla mennään ihan aikuisten kesken ravintolaan syömään. (tähän väliin keskivaikea vaatekriiseily, mulla mitään illallisvaatteita ole....) Muutenkin mukavia puuhia viikonlopuksi suunnitteilla, toivottavasti teilläkin!

Olettehan huomanneet jo osallistua tuohon arvontaani edellisessä postauksessa?
Kiitos ihanista vastauksista tähän mennessä! Ja kyllä niitä arpoja heltiää aika helposti ja ilman kuvaakin linkittämällä, kyl te tiiätte! Kunhan jotain muutakin kuin "mukana" lukee. ;)
Oikein ihanaa viikonloppua kaikille, nautitaan ruskasta, täällä meilläpäin se ainakin alkaa olla nyt parhaimmillaan!
Terkuin Taina14 kommenttia:

 1. Hih, mullakin tuo vaateongelma. Ensi kuussa meno aikuisten juhliin kera lasten ja ihan ravintolaan, paniikkia iskee mummolle.
  Ihanaista viikonloppua sinne kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mies pääsi valitsemaan, niin tuli ihan neule ja suorat housut :)
   kyllä säkin jotain keksit! :)

   Poista
 2. Kynttilät on täälläkin palaneet :)
  Oikein ihanaa viikonloppua teille!!!

  VastaaPoista
 3. Voi mikä ihana kynttiläalttari, kääk! <3

  VastaaPoista
 4. Eihän se mikään tekosyy ole vaan maailman paras syy!♥ Aivan ihana tuo pieni piip piip rekkamies!!!:)))

  VastaaPoista
 5. Ihana, ihana kynttilämeri. Mikään ei kyllä voita aitoa liekkiä. Omat lapset on niin pieniä etten oikein useinkaan uskalla polttaa kynttilöitä, mutta heidän nukkuessa kyllä vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja ulkona lyhdyissä. Mutta mummelina sitten viimeistään! ;)

   Poista
 6. Ihania syyspuuhia! Ja ihanat syyssateet...meillä ne vaan ei vielä ole oikein alkaneet... Ruskakin vielä ihan alkutekijöissään... Tänään sai taas repiä pitkää hihaa pois auringossa päivällä! Kauhean huono omatunto tulee, jos sisällä touhuaa, pitää nyt hyödyntää kauniit ilmat, kohta niitä taas kaipaa...
  Voi Aatua, toivottavasti ei käynyt pahasti rappusissa..!
  Mekin käytiin ulkona syömässä miehen kans tällä viikolla. Noh, vanhempainillan päätteeks vaan pizzalla oman kylän maailman parhaassa italialaisessa ja ihan arkitamineissa, mutta silti! Teki hyvää!
  Hauskaa aikuisten iltaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä aatu rappuset osaa mennä, äidin mielestä vaan olisi turvallisempaa peruuttaa - hän tietysti haluaa mennä kuten muut! :)
   ja kyllä se vaan on joskus kiva olla syömässä ihan aikuisten kesken! :) kumman rauhallista! ;)

   Poista
 7. Hei ,rakas ystävä!

  tykkään syksystä, kynttilöistä ja kaikesta joka tekee tunnelman!

  Ja Aatulle terveiset tuosta piip .piip jutusta , se toimii aina :)

  Muutenkin terveiset teidän perheelle :)

  Outi S.

  VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!