tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kevätpäiviä

Mistä tiedät kevään saapuneen?

Grillissä tirisevistä makkaroista.



Muksuja pullollaan olevista tramboliineistä. Kaikkia leikkejä siellä mennään, pallojuttuja, tanssi esityksiä ja paini matseja. Voltteja sentään hypitään yksi kerrallaan. Hyvä investointi, joskaan ei naapureiden unelma.



Alkavista projekteista - seinän vierustalla n. kilometri lautaa, joista tulee lähi kuukausina alapihan terassi. Tuonne välikköön parvekkeen alle ja siitä pihaanpäin.



Yhä tiheämmin hurraavasta jätski-koneesta. Sinne vaan luomu-banskut, metsän marjat ja inkkarisokeria ja soija-maitoa perään, uppoo muksuihin kuin väärä raha. No joo, äitiin kanssa.  Hyvää, terveellista, edullista, ja allergialaisillekkin sopivaa.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neidille ei meinannut löytyä tarpeeksi ohutta kevätpipoa. Onneksi niitä saa aika kätevästi vanhoista paidoista. Jopa me ei niin taidokkaat käsityö-ihmiset. Paidan alareunassa on aina valmiiksi siistit käänteet, senkun vaan suruttaa neliön tai myssyn. Itsekkin tykkään näistä paita-pipoista lenkillä. Ja hihoista meillä tehdään pehmolelujen makuupusseja! :)




















Mistä muuten tiedät olevasi äiti-ihmisiä? Kun esi-maistellut kuivatut hedelmät on ihan ok herkku päiväkahville.


Olen luopunut ajatuksesta siististä kodista. Puhdasta on kiva olla, ja ei kaoottista, mutta tällä hetkellä en edes haaveile siitä että koko ajan olisi siistiä. Isot rakentaa majoja, autoratoja, päiväkoteja, kaikkea, ja pienin kulkee ympäri kotia järjestelässä paikkoja mielensä mukaan.


Eräänäkin päivänä oli hakenut vessan kaapista tamppooni-laatikon ja siististi asettanut jokaiseen kenkään eteisessä tamppoonin. Ei oo auttanut vaikka Super Nannyä on katottu ihan lähietäisyydeltäkin.



Että tämmöistä tänne kuuluu.

On muuten ollut super kiva lukea teistä noissa kilpailu vastausissa! Kiitos kaikille kommenteista siellä ja muutenkin, vuorovaikutus on tän bloggailun suola ja sokeri. 

Mukavaa viikon jatkoa!
Terkuin Taina


15 kommenttia:

  1. Tamppoonit kengissä - legendaarista :)
    Mahtava terde teille tulossa, tsemppiä sen kasaamiseen :D !!

    VastaaPoista
  2. Ihania grilliherkkuja. Juuri töistä tulleena ja varsa kurnien pitäis pysyä kaukana blogeista. Nyt tekee ihan järkky paljon grillipöperöitä ja jäätelöä. Jostain syystä odottelvat projektit eivät aiheuta samoja intohimoja ; )
    Hauska nähdä millainen terassi teille valmistuu.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kotoilua! Ja kevät selvästi etenee!

    VastaaPoista
  4. Ihania pikkuipania :)
    kätsy pipo ! tuollasen vois itelleki tuunata juoksupipoksi :) talvipipo on liian kuuma ja paljain päin ei vielä tarkene. on sen verran kova vauhtiki ;)
    kivaa illan jatkoa :)

    VastaaPoista
  5. Mä olen käynyt täällä joskus ennenkin, löysin tänne Sannan päiväkirjan kautta. En ole koskaan merkkiä jättänyt mutta nyt on ihan pakko: aivan mahtava idea tuo pipojen tekeminen vanhoista paidoista :)) pakko varmaan kaivaa ompelukone illalla esiin, alkoi heti kutkuttelemaan.

    VastaaPoista
  6. Ihania keväänmerkkejä siellä kuvissa :)
    Täällä joutuu trampoliinia vielä odottelemaan. Viime vuonna laitettiin näihin aikoihin jo eli myöhässä ollaan, mutta perässä tullaan :)

    VastaaPoista
  7. On nää ihania juttuja ja kuvia, todellista lapsiperheen arkea :))
    Mukavaa viikonjatkoa!

    VastaaPoista
  8. Oi hitsi, pitäisiköhän meidänkin hankkia jäätelökone? Jos saisi sitten kaikki viinimarjatkin tungettua lapsille.
    Ja ihan loistovinkkaus pipoista - mä näin heti itseni ompelemassa sellaista pantaa, minkä voisi juoksulenkille vetää korvien ja hiusten hulmuamisen peitoksi. Tack så mycket taas! :)

    VastaaPoista
  9. Ihanan tavallisat elämää! Juuri sellaista kuin joka lapsiperheessä. Ja ah grilllkausi avattu! Nam.

    VastaaPoista
  10. Ihana postaus.
    Elämän makuista oloa.

    VastaaPoista
  11. Anteeksi nyt taas, että nauran kustannuksellanne;)
    Tuo "puoliksi syötyjen " juttujen syöminen on niiiin tuttua. Ei kivaa, mutta en roskiinkaan viitsi pikkasen maustettuja ruokia laittaa.
    Vai oli tampoonit löydetty=D

    Ihana pipo!! Vois tosiaan laittaa paidat hyötykäyttöön, kun kangaskaupan tarjonta on niin huono:(

    Meillä muuten sovelletaan tuota Suoernannyn jäähypenkkiä. Alex ei vaan ymmärrä että siinä pitää istua...

    VastaaPoista
  12. Hehhee.. meillä ei tampooneja pitkin kämppää levitettää, mutta likapyykkejä kylläkin.. siellä missä niistä ulos hypätään, sinne ne mytyksi jää.

    Oi grilli-ilo!! Pitäisköhän mun koittaa hankata meidän grilli ruosteesta puhtaaksi vai ostanko suosiolla uuden..

    VastaaPoista
  13. Heipsu!

    Keväältä näyttää..

    Mun vauva täyttää 8v. ja synttärijuhlia valmistellaan täälläpäin..

    Terkkuja!

    Outi S.

    VastaaPoista
  14. Heh, hauskoja kuulumisia :) Ja ihana kevät!

    VastaaPoista
  15. Hauska postaus. Mulla on periaate etten osallistu arvontoihin, jos kyseessä ei ole juttu jonka todella haluan. Siksi en ole klikannut itseäni sinne. Tuli mieleeni eräät tupperit joissa meidän Eevi söi yhtä purkin kantta ja itseäni hävetti vietävästi. Äitisi pelasti tilanteen sanomalla että kyllähän myyjä antoi luvan tutustua tuotteisiin :D

    VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!