perjantai 13. tammikuuta 2012

Viikonloppua päin

Äkkiä se on tämäkin viikko mennyt! Väsymys meinaa painaa, ja piristykseksi tyrkkäsin vessaan lasten Turkin-tuliaisiksi saamat hedelmä saippuat.
Tykkään myös pitää hedelmiä keittiössä aina esillä ja tarjolla, josko vähentäisi vähän tuota omaa pullan puputusta... ja onhan ne nättejäkin!

Yöt ovat olleet aika levottomia, ja pienimmällä kaikki tää sairaala-ym touhuilu ovat aiheuttaneet sen että omassa sängyssä ei juuri viihdytä. Yöllä pitää vähän väliä tarkastaa että ÄITI on vieressä. Me tykätään kyllä nukkua lasten kanssa yhdessä, sikäli ei ongelmaa, tuo viimeisin tekele vaan on aivan mahdoton unissaan myllääjä. 
 

Koska pelkään että tuo kieppuja kajahtaa sieltä sängystä alas vaikka meidän välissä nukkuukin, olen tuunaillut tällaisia unipusseja, "pakkopukuja", yhdistelemällä vanhoja potkuhousuja (pieniä, puhkikontattuja) vanhoihin paripuoliin tyynyliinoihin. Rauhoittaa vähän menoa yöllä, ja on sopivan yksikertaista ommeltavaa meikäläisen taidoille.



Yhtenä yönä tällä viikolla yksi lapsi oli vatsataudissa. Opin että vatsatauti VOI tulla vaikka mies ei ole työmatkalla, ja toisaalta että ei se välttämättä tartu koko perheeseen. Mikä lie pöpö.

Sänky sitten vaati kunnollisia pesu-toimenpiteitä jota varten puolikas kannettiin olohuoneeseen. Toistaiseksi en ole raaskinut varastaa lapsilta tätä riemastuttavaa liukumäkeä!




Eilinen FB päivitys "ap piti pienintään sylissä nukutuksessa (korvien putkitus) ja ip kävi sovittelemassa uimapukuja (itselleen). En pysty päättämään kumpi oli traumaattisempaa." ei vaatine lisäselvityksiä.

Uimapukujen sovittelusessioista voimaantuneena (vai mikä se v-sana oli) treffaan tänään likkakaverin Zumban JA BodyPumpin merkeissä. Sen jälkeen illemmalla, lasten nukahdettua, todennäköisesti nollaan kaiken hyödyn "tyhjillä kaloreilla" - se on sitä elämää!
Muistakaahan ulkoilla ja ottaa rennosti!
Mukavaa viikonloppua, Taina

PS. Parin viikon päästä meidän kotia näkyy yhdessä sisustuslehdessä. Alkaa jo jänskättää mitä kuvia on päätynyt lopulliseen versioon, samoin mitä tekstiä... Kerron sit heti lisää kun saan! :)

9 kommenttia:

  1. Mukavaa iltaa sinne ja paranemisia! Meilläkin nuo unipussit oli tuttu näky aiemmin, vaan edelleenhän tuo pikku-ukko on unissaanpyörijä ja -kävelijä ja -puhuja, pussissa sitä ei vaan sais enää pysymään!

    VastaaPoista
  2. Innolla odotan! Taitaa olla kauppalistalla taas joku lehti :)

    VastaaPoista
  3. Ruususuun äiti: samoin! :)
    Maikki: meillä on kanssa ostettuja toppapusseja, mutta näitä kevyempiä versioita oon nyt väsäilly ite. Vielä suostuu olemaan, mutta tuskin loputtomiin! :)
    Majan Molla: kerron kyllä sitten, kuun lopussa! :)

    VastaaPoista
  4. Heippa!
    Juurikin vasta löysin sinun blogin- ja aivan ihanaa ja virkistävää luettavaa!

    Sirpa

    VastaaPoista
  5. Kiitos Sirpa ja tervetuloa toistekkin!

    VastaaPoista
  6. Vihdoinkin tuli pakkasta, että pystyy tekeen jäälyhtyjä ja koristeita. Hedelmäasetelmat on kauniita ja terveellistä naposteltavaa siten kädenulottuvilla. ..koiranmalliset valkosuklaasta tehdyt veistokset ei oo hyvä juttu...

    VastaaPoista
  7. Heippa!

    Onnekseni eksyin mukavaan blogiisi, kävin kurkkimassa ja jälkeni jätän :). Mistä olette hankkineet tuon lastenhuoneen pinkin maton? Olisi hakusessa juurikin samanlainen tyttöjen huoneeseen...

    -AnisA-

    VastaaPoista
  8. Jennille halit! :)
    M
    AnisA: mukava että poikkesit, tervetuloa uudestaan! Tuo pinkki matto oli aikas tyyris, se on VM Carpetin. Mutta ne on osoittautunut meillä ainakin käytössä aika laadukkaiksi kyllä, vaikka ostaessa lompakkoa kirpaisee. (nyt hoitovapaalla ei vm-carpetteja taas ostellakkaan vaikka tutun kautta saan edullisemmin..). Niitä saa tilattua eri kokoja ja värejä monesta paikasta, askot sun muut. Ja mukava että jätit jäljen käynnistäsi! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!