torstai 21. kesäkuuta 2012

Juhannusta, bloggarin treffaamista ja muita kesätouhuja

Mitähä, kovasti jo juhannus-toivotuksia! Kiitos niistä, mäkin koitan tajuta että tänäänhän se tosiaan alkoi..
Kiitos ja samoin, ihanaa Juhannusta kaikille täällä poikkeaville ja erityis erityiset niille jotka viestin käynnistään jättävät! ;)


























Sisäänkäynti ja etupiha meillä on vielä hyvinkin vaiheessa. Rappusenakin on vielä kuormalavoja. Tämän kesän yhtenä tuhannesta projektista olisi siis se portaiden rakentaminen. Kesäkukat porraspäässä sentään olen saanut pidettyä hengissä! Ja loistavaksi ostokseksi osoittautui tuo pyöräteline, pysyy edes osa kulkupeleistä pois kulkuväylältä. 2 x 3 pyörän teline, yhteensä 30 €, ei siis edes mikään mahdoton investointi.






















Kuten olen ennenkin kertonut, moni mun hyvä ystävä on alun perin netin kautta trettaffu, osa jo kohta 10 v sitten. Monen kanssa on ensi kirjoiteltu, tavattu, tavattu perheinä, ystävystytty. Tänä keväänähän meillä oli jopa kunnia päästä "netti-ystäväni" perheen pikkuisen ihanuuden kummeiksi. <3
En siis arastele jos tulee mahdollisuus tavata kiinnostavia tyyppejä livenäkin. Ja tänään olinkin aivan ihanilla treffeillä! Tapasin Omankodinonnea-blogin Heidin perheineen Kangasalan Pajutilalla.
 Paikkahan on aivan ihana retkikohde hyvien kakkujen ja sisustus-kauppojen ystäville. Jotain pientä tuli ostettuakin, siihen toiste, mutta parasta antia tällä kertaa ehdottomasti oli Heidi ihanine perheineen. Se on jännä kuinka blogin välityksellä jostain saa mukavan ja lämpöisen kuvan, ja tuntuu heti kuin tuntisi valmiiksi, on helppo jutella ja olla. Ja kuinka suloiset lapset! Terkkuja vaan sinne! :)

























Juhannukseen meillä laskeudutaan erittäin rennosti, jopa vähän turhan, hyvä jos kaikkea tuli kaupasta haettua. :) Olemme kotosalla, ja nautimme siitä että koko perhe on taas koossa ja saadaan puuhastella pihajuttuja yhdessä. Lapset muuten tekivät jo monta päivää etukäteen iskälle tervetulo-toivotuksetkin, kaikki 3 omansa:



Tuonne telineeseen on päässyt taas uusi lautanen. Sain ihanalta "vara-äidiltäni" eli Soikku-tädiltä lahjaksi lautasen jonka hän oli saanut aikanaan lahjaksi mummoltani. Passaa meidän perheen väreihin ja on mutenkin aika herkkis ja sievä. Joku vanha harvinaisempi Arabian leimakin näkyy kääntöpuolella olevan. Mä nyt en ole niin niiden perään, tärkeämpää on että esineillä on tarina ja niistä tulee mukavia muistoja, "hyvä fiilis",kuten tästä.
Kiitos Soikulle! :)































Leppoisista loma-tunnelmaisista aamuista on nautiskeltu, lapsilla on ollut yökylä-kavereita ja puuro-aamut on kesälomalla. Pikkupojatkin nukkuu vähän pidempään kuin arkena, ja siitäkös tämä äiskä tykkää!





















Olen lainaillut äidiltä kasan lehtiä ja niitä ajattelin selailla tässä lomapäivinä jos pihan kuopsuttelu ei jaksa innostaa. (joka mun kohdalla on hyvinkin mahdollista..)
Kodin Kuvalehdellä on muuten nykyään aivan ihanat kannet, olettekos huomanneet?
Luin jostain hauskan vertauksen, että blogien katselu on monille kuin aikakauslehtien selaamista. Katsellaan kuvia, selaillaan, johonkin pysähdytään lukemaan joku kiinnostava juttu tarkemmin.

Itsekkin teen ehkä osittain niin, mutta paljon on myös sitä että käyn kurkkaamassa mitä millekkin "tutulle" kuuluu, ja edes toisinaan pyrin jättämään jonkun merkin käynnistäni koska tiedän kuinka kiva niitä kommentteja on saada, edes niitä "kivaa viikkoa sinne".
Ihania blogeja on netti tulvillaan, ja usein tuleekin jämähdettyä ihan liian pitkäksi aikaa koneelle "tämän kurkkaan vielä äkkiä..." niin ihania kuvia ja juttuja ihmiset jaksaa värkätä! Siksi jaksan olla aina ilahtunut että myös täällä moni piipahtaa ja kommenttejakin jättää! kiitos siis teille lukijat, yksin tämä olisi vähän tylsää puhaa vaikka omaksi iloksi kuinka kirjoittelee ja kuvaileekin.

Näiden äidiltäni saamien (kiitos<3) juhannusruusujen myötä toivotan kaikille oikein ihanaa ja rentouttavaa juhannuksen aikaa, ja käyn ihan pikaisella blogi kierroksella! ;)

Terkuin Taina

ps. laitetaan nyt loppuun tällainen "heh heh", jos vaikka joku olisi juhannuksena hiprakassa:
Sanoja, jotka on vaikea lausua hiprakassa:
- Suuryritysrypäs
- Kulttuuriministeriö
- Prikaatinkenraali
- Karnevaalikaravaani
- Keskuskauppakamari

Sanoja, jotka on hyvin vaikea lausua hiprakassa:
- Objektiviteettiperiaate
- Konstitutionalismi
- Porfyyrigraniittiroso
- Transsendentaalifilosofia
- Bronkopneumonia.

Sanoja, joita on liki mahdoton sanoa hiprakassa:
- Ei, ei, en minä osaa laulaa!
- Iltaa, konstaapeli, anteeksi aiheuttamani häiriö
- Ikävä kyllä et ole tyyppiäni
- Ei enää viinaa minulle
- Kiitos, en halua seksiä
 

38 kommenttia:

  1. heh :) tänään on sairaanhoitajan juhannusaatto:) joten pienessä ollaan ;) huomenna töihin , 3 yötä tiedossa, toivotaan että kansa juhlii maltillisesti ...Hyvää juhannusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no sit ei muuta ku reenaamaan noita edellä olevia sanoja ja sanontoja! ;D
      mukavaa juhannusta sinne ja rauhallisia työ-öitä. :)

      Poista
  2. Ihanaista Juhannusta sinne teille kaikille!!

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia, kauniita kukkia ja fiksuja mietteitä... ;)
    Oikein ihanaa juhannusta sinne teillekin!

    VastaaPoista
  4. Aurinkoista juhannusta sinulle myös <3

    Pajutila on yksi suosikkipaikoistani ja käyn siellä sillöin tällöin. Kakut ovat ihania ja miljöö kaunis. Jotakin aina kotiinkin on sieltä viemistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sieltä voisi kyllä ostella vaikka mitä!
      Leppoisaa sunnuntaita!

      Poista
  5. Olipa muuten osuvasti todettu tuo "blogien selaaminen on kuin aikakausilehtien lukemista" (vai miten se nyt menikään)! Se on juuri sitä, ja tässä ihan omassa maailmassaan saa paljon vapaammin valita mitä lueskelee, milloin haluaa lueskella ja haluaako kenties joskus vaan vilkuilla kuvia. :) Ainakin mulla on sellainen "ongelma" että jos lehden ostan, se on olevinaan melkein pakko lukea kannesta kanteen - muutenhan menee rahat hukkaan! ;)

    Kivaa ja rentoa juhannusta teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. me kanssa kierrätetään lehtiä äidin, siskojen ja ystävien kanssa, välillä joku lehti tulee jo toista tai kolmatta kierrosta vastaan.. mutta kun ne maksaa, ja aina niissä jotain selattavaa on! :D

      Poista
  6. :D Eihän meistä kukaan oo hiprakassa :)
    Mun oli tosin ihan pakko ottaa vähän punkkua kun ottaa niin koville :D Sähkäri tekee täällä toista päivää 12h päivää. Onneks oon tehny sille hyvät pöperöt aina väliin, muistaa sitten varmaan laskullakin (tai sitten ei) :)
    Ihanaa jussia, kauniit kukat sulla!!

    VastaaPoista
  7. PS. Kiitos noista Marjamäen Pajutilan kuvista ja kehuista, sinne on ollut reissu suunnitteilla jo pitempään, pitäis saada aikaiseksi. Ehkä nyt tällä inspiksellä?! =)

    VastaaPoista
  8. Vähän tässä juhannusta ennakoidaan ja en yrittänyt edes lukea noita "vaikea lausua..." hihii... raskas viikko takana ja huomenna saa nukkua pitkään. Oikein hyvää juhannusta sinulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih.. :) no hyvä että listasta oli jollekkin hupia! ;)
      Leppoisaa sunnuntaita!

      Poista
  9. Ihania kuvia. Ihanaa juhannusta teille kaikille.

    VastaaPoista
  10. Heipähei ja ihanaa juhannusta teille! Ja vitsit, mä haluaisin joskus käydä tuolla pajutilalla. Sisko asuu siellä päin ja on siitä kertonut ja ihanuuksia sieltä hommannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva paikka, varsinkin jos olis paljon rahaa! ;)

      Poista
  11. Hei, viikko sitten yksyin blogiisi. Täälä taustalla sitä nyt sit seurailen, kaunis koti ja ihastuttava perhe :0)
    Ihanaa juhannusta!
    T:Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna, tervetuloa mukaan ja kiva että "ilmiannoit" itsesi. ;)

      Poista
  12. Kodin kuvalehdestä oon tehnyt saman huomion, lehti on muutenkin tosi monipuolinen, siispä olen tilaaja myös tätä nykyä ;)! Pihakin teillä edistyy hyvää tahtia, joko takaterassi on valmis? Meillä odottaa vielä terassipuut tuolla takapihalla pinossa, täytyisi siis terassia laajentaa...katotaan koska inspiraatio iskee, ei mulle vaan Harrille...paitsi että mun tarttee muutamat kukat siirrellä pois tieltä. Mä oon kesäflunssassa tällä hetkellä ja juhannusta vietellään täällä kotosalla naapuruston kera...Aatulle muuten paljon onnea jo näin etukäteen huomisen johdosta <3 ja Aatun terkut Isille oli muuten ehkä kaikkein taiteellisimmat ;)...hauskaa juhannusta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mepäs koitetaan päästä sitä teidän pihaa joku päivä katsomaan... ;) kun noi tapaamiset on tupannu mennä lähiaikoina aika putkeen. ;)

      Poista
  13. Pikaisesti olen kotona piipahtamassa kukkien kastelussa ja enhän mä malta olla kurkkimatta mitä tänne kuuluu;)Minäkin pääsen varmaankin ens kuussa yhtä bloggaria tapaamaan eikä muakaan jänskätä yhtään,tai ehkä ihan vähän mutta sillai hyvällä tavalla:)
    Ihanaa Juhannusta sinne teille,nyt tää lähtis takaisin möksälle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen että näissä blogeissa saa kummiskin jonkunmoisen kuvan ihmisestä, tuskin mitään kovin ikäviä yllätyksiä pääsee tulemaan. :)

      Poista
  14. Hyvää juhannusta koko perheelle!

    VastaaPoista
  15. Aivan ihanaa saada uusia ystäviä, joten tervetuloa Raumalle... ihan varmasti tulen moikkaamaan :))
    Toivottelen teille oikein mukavaa juhannusta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin te jos täällä päin liikutte -tervetuloa! :)
      leppoisaa sunnuntaita sinnekkin! :)

      Poista
  16. Kylläpä oli aivan ihana tavata sinut kasvotusten!:) Se on ihan mahtava juttu, että blogin kautta löytää uusia ystäviä<3 Oikein ihanaa juhannuksen jatkoa koko teidän perheelle!

    VastaaPoista
  17. Juhannusta toivottelen minäkin täältä kaaoksesta!

    Toivottavasti teillä päin on nyt paremmat ilimat kuin täällä.... Vettä sattaa kaatamalla. Mutta sehän ei meijän tahtia haittaa, maalia vejelty seiniin koko päivä ja huomenna jatkuu urakka. Meneehän se jussi näinkin.

    Ihanan näköinen ja kuuloinen paikka tuo pajutila. Täytyy pistää mieleen jos siellä päin joskus ajellaan ohimennen. Täytyy varmaan poiketa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo se ei rakentajaa paljon hetkauta onko päivän nimi juhannus vai joulu.. :)
      täällä oli hienoa keliä sunnuntaihin saakka, nyt sitten satelee.

      Poista
  18. hienoja kuvia ja kivalta vaikuttava putiikki!
    ja toi lautanen <3 on upee!
    mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, toi lautanen on aika söpö!
      Mukavaa sunnuntaita sinnekkin! :)

      Poista
  19. heippa muru!
    ihana toi lautanen olikin.. en tienny yhtään minkälaisesta oli kyse ku äiskä kysy voiko antaa sen sulle vai haluunko mä sen välttämättä. En halunnu ku tiesin, et sulla on sille hieno paikkakin :)
    me vietettiin juhannusta anoppilassa (paitsi tultiin öiks kotiin K:n kans) ja nyt ihmetellään sadekeliä kotona.. täytyy varmaan lähteä vähän alennusmyyntejä kattelemaan ni ei ihan tylsisty

    Outi R.

    VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!