maanantai 26. maaliskuuta 2012

Loves posti-Pate, ja pikkusormi tarroille

Onkin kuulkaas paikallinen posti-Pate tuonu kivoja paketteja! Olen voittanut Sentimental journeyn Kaisan  arvonnassa ihanat askarteluvärkit ja Arjen iloja etsimassä blogin Marjukan  arvonnassa nami-nami teetä, suklaata ja servettejä! Aivan ihania piristyksiä päivään! Kiitos naiset kivoista arvonnoista! Lupaan kyllä että kun mulla on tuo 100 lukijaa täynnä täräytän itsekkin jonkun arvonnan pystyyn, on nää niin ihania piristyksiä!


























Myöskin posteljooni toi tarran jonka ystävällinen Maanvaiva minulle diilasi. Todella hieno, kiitos ja kumarrus! Tämä päätyi nyt E:n huoneeseen, mutta pahasti näyttää siltä että jäin tarra-koukkuun.. monta paikkaa jo on tullut mieleen johon näitä voisi läiskiä! Pitäähän se nyt äidille muillekkin lapsille omat saada!
Viime viikolla kirjoitin sarkastiseen sävyyn omasta keski-ikäistymisestäni fb:hen, koska parhaat nauruthan saa kun nauraa itselleen! (Ainakin me semisti hullut.) Siitä kuinka vapaa-aikana riennän hiihtoladulle ja shoppailutkin on vaan jotain leivontaan tai kodin laittoon liittyvää. Ja että paras lähteä keinutuoliin takan eteen, jonka tein. Sain siihen vastauksia mm. siitä että kai on Ainot jalassa (pinkit Reinot laskettaneen) ja että onko tulppaanit aaltomaljakossa. No, just sillä hetkellä ei tulppaaneja ollut, mutta nyt taas on!



























Tuija rv 40+
Saatiin ne viikonloppuna ihanilta vierailta. Tuija alkoi olla aika mahtavassa kuosissa. <3
Vaikka sydämestäni inhoan yliaikaviikkojen raskaana kituuttamista, niin yllättäen huomasin ihan miniriikkisen kateuden, sellaisen hyväntahtoisen vain, käväisevän mielessä. Kohta noilla on vauva!

Miten tuntuu että kaikki muut saa vauvoja?
Ihanan tekstarin sain tänään eräältä ystävältä, että rakenne-ultrassa oli killit bongattu. <3

Mun vauvani alkaa olla niin iso jo, sniif...

Tiedän, etten kestäisi enää yhtään raskautta tai synnytystä. Mutta vauvat vaan on niin parhautta! Ja sama tuska se olisi varmaan neljännenkin vauvan jälkeen, joskus kai niiden tekeminen vaan pitää osata lopettaa. Kun nyt saisi nämä kunnialla maailmalle, eikös?

Mutta silti. Vähän pitää huokaista näiden äitiyden ihmeiden äärellä.

Ja huomenna taidetaan käynnistää maailmaan meidän tuleva kummi-lapsi, täytyy rakastaa ja rutistella häntä ja odotella sitten niitä lapsenlapsia! ;D









Puran siis energiaa näihin muihin projekteihin. Maalia on saanyt pintaan miehen vanha korituoli ja meidän ekaan yhteiseen kotiin ostettu keittiöntuoli.
Niistä ja muista lisää tuonnempana kunhan tulee valmista.
"Omaa" musiikkiakin on pakko nykyään kuunnella kuulokkeilla itekseen kun jo 6-vuotiaskin kommentoi (Anna Erikssonia) "Äiti täähän on ihan karmeeta musiikkia! Pistä ny Radio Rockille!"































Musta ei kovin edustavia kuvia löydy. Kaikissa näytän vanhalta, paksulta ja vihaiselta, joka luonnollisesti johtuu vain kuvaajasta ja kuvakulmasta, ei laisinkaan siitä että näyttäsin oikeasti vanhalta, paksulta tai vihaiselta! ;D

Tämän viereisen tyylisiä ne kuvat tuppaa olemaan joissa edes äiteetä vilahtaa.
Mutta lapset ne paljon kiinnosvampia onkin. :)
Viereisen kuvan tunnelmissa, syöksytään päin arkea!

Oikein mukavaa viikkoa kaikille toivottelee Taina

17 kommenttia:

  1. Hei, mahtavaa, maalaat korituolia! Oliko hankalaa saada siististi maalattua koripintaa ja tarttuiko maali hyvin? Teitkö pohjatöitä? Mulla olis iso pallomallinen korituoli odottamassa käsittelyä, oon miettinyt maalaisko sen valkoiseksi vai sipaisinko pintaan kenties ruskeaa puuvahaa.. kangasosakin pitäisi uudistaa ei sellainen 90-luvun mintunvihreä oikein iske.. =)

    VastaaPoista
  2. Oi, tuo tunne. Minun toinen vauva on nyt 8,5 kk ja nyt jo tuntuu, että se vauva katoaa kun kasvaa niin nopeaa..! Niin ja noista kuvakulmista, ainahan se niistä johtuu, tai kuvaajasta, tai jostain muusta ulkopuolisesta tekijästä!

    Blogissani on muutes sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista
  3. Onpas sulla ollut onnea:) Kivat palkinnot olet saanut!

    Joka puolella laitellaan niin jo pääsiäistä, meillä tehdään hullunpitkää päivää viimeisten remppahommien kanssa, kun lauantain tuparit painaa päälle. Pajunkissa sain tänään lasten kanssa haettua:) Inhan se jo alku=D

    Oi mikä maha Tuijalla <3 Minä olen sellainen vauvakroonikko, siks meillä varmaan on 5 lasta. Lisääkin tekisin, mutta nyt täytyy ajatella järjellä. Olishan sitä kiva joskus miehenkin kanssa viettää omaa aikaa... 6-kymppisinä;)

    Meillä on kanssa tuolla pari huonekalua odottamassa maalausta. Jätätn ne suosiolla parempaan aikaan. Ja tuollainen korituolikin meiltä löytyi vielä ennen muuttoa, nyt se on jonkun muun kotona:(

    VastaaPoista
  4. No sua on kyllä onni potkinu ! Se on kyllä aivan älyttömän kivaa kun voittaa jotain:) mieki just oottelen yhtä arvontapakettia :)
    Sullahan on vielä tuommonen ihana taapero, sehän on melkein vauva :)
    Huh mikä masu ;) oi niitä aikoja, mutta mieki oottelen mieluummin vaan niitä lapsenlapsia ja touhuilen sillä välin muita projekteja .

    VastaaPoista
  5. Paperit päästyivät selkeästi hyvään tuunauskotiin. :) Ihana tuo tarra!

    VastaaPoista
  6. Mä en ole aiemmin sun blogia lukenut tai muutenkaan teidän elämää seurannut, mutta nyt tuolla toisaalla oli linkki sun allekirjoituksessa ja tulin kurkkaamaan. Ja pakko on kommentoida, kun niin osuvasti olit kirjoittanut: "Tiedän, etten kestäisi enää yhtään raskautta tai synnytystä. Mutta vauvat vaan on niin parhautta! Ja sama tuska se olisi varmaan neljännenkin vauvan jälkeen, joskus kai niiden tekeminen vaan pitää osata lopettaa. Kun nyt saisi nämä kunnialla maailmalle, eikös?" - meillä on molemmat lapset tulleet maailmaan hedelmöityshoitojen avulla ja molemmissa raskauksissa olen ollut vuodelevossa supistusten vuoksi, jonka lisäksi tässä toisessa oli vielä raskausdiabeteskin. Synnytykset ovat myös menneet ei-niin-hyvin eli ekalla kertaa imukuppiulosautto + parin litran vuoto + repeämät, tokalla kerralla istukan jumiutuminen ja 3,5 litran vuoto... ja SILTI MÄ KUUMEILEN. Ei mitään järjenhiventä ja veikkaan, että kolmosenkin jälkeen kuumeilisin. On se kumma, miten voi potea näin kroonista vauvakuumetta... tsempit siis sulle sinne noihin fiiliksiin! :)

    VastaaPoista
  7. Ihana toi tarra, en yhtään ihmettele vaikka lisää haluatkin :))
    Vauvat... voihan vauvat olla 13 ja 16? Mun vauvat ainakin on ;D

    VastaaPoista
  8. Kevättä ja päsiäistä kohti;) ...tänään sain poistettua tonttukoristeet, kynttelikön ja jouluverhot..

    VastaaPoista
  9. No et kyllä yhtään näytä vanhalta, paksulta tai kiukkuiselta :D
    Maalausprojektit näyttää mielenkiintoisilta, esittelethän tosiaan myöhemmin?

    VastaaPoista
  10. Annukka: tyyliini ei kuulu mikään pohjatyö tai muu suunnittelu-jutska. :) teen tuosta korituolihommasta postauksen pika-puoliin! :)
    J:juuri näinhän se menee! Kiitos kivasta haasteesta!
    Mia: Kyllä se pääsiäinen sieltä, viettäkää nyt ihanat tuparit!
    KK-Riikka: vauva-kroonikko on vauva kroonikko.. mutta järki voittakoon. :)
    Kaisa: Kiitos vielä ihanista papereista, uskon että motivoi tota pikkupoikaakin paremmin askarteluun kun ei oo sitä ikuista äidin pinkki-kukka-linjaa. :)
    Tiikeri-emo: juuri näinhän se menee. Järki sanoo yhtä ja sydän toista. Raskaus- ja allergia suot siihen päälle kuten teilläkin. Mutta silti tänään perhekerhossa 3 viikkoinen vauveli oli sulattaa mun sydämen...
    Marru: mä nuorimmaisena oon yhä meidän äidin vauva, että hyvin voi olla ton ikäsiä! ;)
    Jenni: aurooran päivä lienee kuitenkin tärkeämpi kevään merkki kuin päästäinen? torstaihin <3
    Johanna: kiitos! ;) esittelen kunhan tulee valmista. korituoli ainakin piakkoin, katotaan noita muita... :)

    VastaaPoista
  11. Tosi kiva korituoli!!
    Ja onhan se niin että vauvat on ihania, mutta on ne niin kivoja kun ne kasvavatkin:) Omaa aikaa vihdoin<3 ja sitten kun on omaa aikaa, tulee niitä lapsenlapsia:))
    Kivasti on sinua onni potkissut ja minäkin odottelen Susannen voittoa kotiini,) Toinen laatuaan tässä bloginpito aikana!
    Mukavaa viikon jatkoa!!

    VastaaPoista
  12. Hih, olen todennut että en laita itsestäni kuvia näytille, juuri noista luettelemistasi syistä ;)

    Keski-ikäinen ilmoittautuu täälläkin ja se on muuten tosi hyvä ikä :)

    Iloista viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  13. Kurkkimassa uusimpia! Ihania fiiliksiä voittoja ja tunnelmia...

    Ihanaa viikkoa!

    Sanna

    VastaaPoista
  14. Helou!

    Ihana tuo ystäväsi maha!
    Raskaana oleva on niin kaunis.

    Ja tulppaanit, niin keväisiä..

    Saadaanko tulla teille, sillon pääsiäismaanantaina 9.4.?

    Mukavaa keskiviikkoa!

    Terkuin Outi S.

    VastaaPoista
  15. Ei taaskaan näkyny tämä lukulistalle,jostain muualta tänne tupsahdin,kohta mänöö hermo tuon bloggerin kanssa=/
    Sinäkin siis liityit pöllötarrakerhoon,mun jäsenyys on vasta tekeillä,tarra on kyllä jo mulla mutta on liian monta hyvää paikkaa sille joten mallaileminen jatkuu:)Kivat projektit sulla siellä menossa,maalailua tiedossa täälläkin..
    Semihulluna on kiva olla joten jatka samaan malliin vaan;) Ja hei,Anna on ihan hyvä...

    VastaaPoista
  16. Onpas nätti tarra :)

    Kuule, täälläkin joka puolella kaikki vaan ovat paksuna.. Se on ehkä kans liittyy jotenkin tähän kevääseen :)

    Vika kuva on kyl niin loistava! :D

    VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!