lauantai 17. marraskuuta 2012

Viikko paketissa, paketit viikossa

Niin se viikko taas vierähti, mihin... en ole varma, mutta vahdikkaasti se kävi!

Itsellä on aika mennyt joululahja-asioiden viimeistelyyn. Hankinnan aloitan aina jo hyvissä ajoin sopivien asioiden osuessa kohdalle, ja alennusmyynteihin. Nyt on lähes kaikki lahjat hankittu ja pakattu muutamaa juttua lukuun ottamatta. Lasten nukahtamisen jälkeen levitin "pukin pajan" olohuoneeseen ja rapistelin puolille öin useampana iltana.
Kirjoitin nimet tussilla pakettiin, ajan kanssa sitten askarrellaan lasten kanssa noihin kortit ja vähän koristellaan. Mutta ovatpahan piilossa uteliailta tutkijoilta! ;)
Inhoan ostamista "pakolla", ja sitä rynnimistä joulu (tai missään muissakaan) ruuhkissa.
Nyt voikin keskittyä laittamaan joulua kotiin, leipomaan ja fiilistelemään! :)
























Pientä flunssaakin täällä on podettu..
Ja opeteltu baletti-nutturan tekemistä tuosta mahdottomasta tukkamäärästä pienten balleriinojen joulunäytöstä varten...

Ja kylläpä tämän tanssi-eläkeläisen sydäntä lämmitti, kun Haza voitti Danden! Muistan joskus, olikohan se nyt kivikaudella, kun olin opena tunneilla joilla kävi aivan mahdottoman lahjakas, säteilevä ja sydämellinen pikku tanssityttö nimeltä Haza H. Mahtava juttu, onnea onnea!





















Onneksi flunssat on selätetty ja saamme viikonloppuna tavata ihania ystäviä, pieniä serkkuja ja kultaisen kummipojan!
Ensi viikolla vaihteeksi sisustusjuttuja (jos saan niitä vihdoin viimeisteltyä) ja aika pian on tulossa aikas kiva arvontakin..... :)
Oikein mukavaa viikonloppua piipahtajille! :)
Terkkuloin Taina

16 kommenttia:

  1. Siis onko nuo kaikki joululahjoja? Mä en oo ostanut vielä ainuttakaan :D Sä oot kyllä ihailtavan reipas <3

    VastaaPoista
  2. Apua, nyt iski paniikki....mulla on hankittuna vasta 3 lahjaa.....Voi miten olet ehtinyt jo noin paljon?

    VastaaPoista
  3. Mä en oo vielä edes uhrannut ajatusta joululahjoille. Ihana niitä on antaa mutta se sopivan kullekkin löytäminen on aina niin hankalaa :/

    Haza kyllä ansaitsi voittonsa, mahtavaa!

    Rentoa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  4. Ihanasti oot saanu jo lahjat hankittua, mullakin on aika hyvin kasassa..

    Kivan kuulonen viikonloppu sinne tulossa, mä haluaisin tänä viikonloppuna nukkua :) (yösyömäri verottaa ihan liikaa mun unimäärää)

    Halipus

    Outi R.

    VastaaPoista
  5. Voi ku oot ollu reipas jo.. mullaki on aina tarkotus joka vuosi olla ajoissa mutta mutta.. joka vuosi sama mantra "tänä vuonna hankin lahjat ajoissa" ja sit kuitenkin viime tippaan jää.. tänäki vuonna tähän mennessä yks lahja hankittuna! :D Pst. mun blogissa arvonta vielä huomiseen ;) Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

    VastaaPoista
  6. Jestas mikä kasa! Mulla on muutama jemmassa ja joulukuun puolessa välissä sitten fiilistellen niitä paketoin ja koristelen...se vaatii hyvää juotavaa, ihanaa joulumusiikkia ja yksinoloa....ja tietenkin suklaata:))

    VastaaPoista
  7. Kultainen kummipoika perheineen kiittää ja kuittaa. <3

    VastaaPoista
  8. :) Mulla on sama meininki joululahjojen kanssa, enää jotain pientä pitää hankkia. Mies on tietty se suurin ongelma...

    Reppana :( Toivottavasti pikkumies paranee pian!!
    Tuohon nutturajuttuun on olemassa sellanen "patukka", jolla nutturan saa tosi helposti ja aina onnistuu. Nyt en muista sen patukan virallista nimeä, mutta meillä tytöt käytti sitä aikoinaan, kun vielä kilpaili. Heitin omani pois jokin aika sitten, olisi voinut sen muuten vaikka sulle lähettää :/

    Ja onnea valmentajalle! Onhan se selvää, että sun valmennus on aikoinaan antanut potkua tanssia harrastavalle :) Mä luulen, että meillä löytyy tuo nauhalta, tytöt kattoo sen aina:) Pitääpä kattoa :)

    VastaaPoista
  9. Ooh, ihailtavaa lahjareippautta! Tänä vuonna on pari pakettia tullut etukäteen hankittua, mutta suurin osa varmaan vasta joulukuun ruuhkissa... Tosin ei sekään paha ole, jos on etukäteen vähän ideaa, mitä antaa :) Miten te meinaatte joulua viettää?

    VastaaPoista
  10. Oi, sinä oot lahjojen kanssa paljon pidemmällä kuin minä. Sentään jo osa lahjoista on täälläkin hankittuna. Vielä pari pakettia pitäis saada piakkoin löydetyksi, jotta varmasti saan ajallaan ne lähetettyä postipojan mukana saajalleen. Loput, siis omien muksujen lahjat onkin sit vielä osittain mietinnässä ja pohdinnan alla, jotain kuitenkin jo hankittuna heillekin.

    Täällä oli Dance yksi lasten suosikkiohjelmista ja ketäpäs muutakaan hyö kannustivat kuin Hazaa :)

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  11. Pikainen viesti: Blogissani on sinulle jotain :)

    VastaaPoista
  12. Mullakin olis sulle jotain miun blogissa..taitaa olla sama asia kun Miialla ;)

    VastaaPoista
  13. Kantsii kokeilla sukkanutturaa. :) Vanhasta sukasta leikkaa kärjen pois ja tekee siitä semmosen donitsin. Esim. tuolta (http://vimeo.com/44893047) löytyy yksi nutturanteko-ohje, mutta googlaamalla löytyy muitakin ohjeita. Aikasta kätsy. :)

    P.S. Mainostan omaa blogiani samalla, kyllästyttiin raksaamiseen (operaatio ahava) ja vaihdettiin sisustamiseen (inahava.blogspot.com). Mukavaa joulun odotusta koko perheelle!

    VastaaPoista
  14. Mulla ei ole ku 3 lahjaa valmiina. Yritän myös tänä vuonna investoita lahjoihin enemmän järkeä vähemmän rahaa.
    Tähän asti olen onnistunut :)

    VastaaPoista
  15. Lahjapuuhia on täälläkin aloiteltu, eipä tänä vuonna kamalasti taideta kyllä laittaakaan.

    Blogissani on sulle tunnustus.

    VastaaPoista
  16. KIITOS ihanista kommenteista! <3
    Lahjosta osa on myös mini-yllätyksiä lasten joulukalenteriin ja osa serkuille ja kummeille - aikuisia ei juuri ole tapana edes lahjoa.
    Nutturassa onkin jonkunmoinen donitsi, mutta täytyy tutustua niihin vissiin paremmin - tukkaa on peffaan saakka joten tuntuu ettei se pysy napakasti oikein missään.
    Tultiin just kylpylä lomailemasta, tarvii palata blogi kierroksiin, tunnustuksiin, arvonnan starttaamiseen sun muuhun viikonloppuna! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!