Marrun blogissa oli ihana raparperipaistoksen ohje, josta muokkasin oman gluteenittoman ja maidottoman version. Kas tässä:
Pohja:
5 dl raparperipaloja
1 dl fariinisokeria
Murotaikina:
75 g juoksevaa sunnuntaita
0,5 dl sokeria
0,5 dl ruoko- tai fariinisokeria
2 kananmunaa
1 dl riisijauhoja
0,5 dl tattarijauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl soijamaitoa
0,5 rkl kardemummaa
2 dl kaurahiutaleita
Valmistus:
1. Voitele piirasvuokaa ja levitä pohjalle
raparperipalat. Ripota päälle fariinisokeri.
2. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin
sekoittaen. Lisää keskenään sekoitetut jauhot, leivinjauhe ja kardemumma
sekä neste.
3. Sekoita taikinaan kaura- tai kookoshiutaleita. Murustele seosraparperin päälle ja paista 200 asteessa noin 20 min.
Rapsakkaa ja makeaa, lämpimänä vaniljajätskin kanssa aikas herkkua!
Aika hiljaista on blogistaniassa ja itsekkin laiskasti kommentoinut edes niitä mitä on pikaiseen kurkkinut.
Nautitaan nyt näistä kesäpäivistä, sateella sit taas bloggaillaan! :D
Mukavaa viikonloppua kaikille ja riemukasta kansainvälisen pussailupäivän iltaa!
Terkuin Taina
Harmittelin ihan samaa, kun näin että oli tullut uusi postaus. Ei tahdo täälläkään ehtiä käydä :(
VastaaPoistaPiirakka näyttää tosi hyvätä!! Mulla on vähän vastaava ohje omppupiirakalle:)
"Odotellaan" niitä sateita ;)
kiva kuitenkin että ehdit "piipahtaa" :)
Poistakyllä niitä pimeitä syksyisiä bloggailu iltoja taas kohta piisaa... ;)
Näyttääpäs herkulta ja varmasti onkin:) Joo,nautiskellaan auringosta ja lämmöstä,on se niin harvinaista herkkua näillä leveysasteilla:)
VastaaPoistaMukavaa viikonloppua sinnekin!
kiitos samoin! :)
PoistaNam, rapsu toimii aina.
VastaaPoistaHei onks toi kukkien yläpuolella oleva lamppu oikein risainia kun on niin nätti??
Kiitsi, se on Nordal merkkinen. vähän tyyriimpi, muttei super kallis kun ostaa ulkomailta. :)
PoistaTäällä ollaan taas ja hyvä, että ohjeesta sai muokattua hyvän piirakan :D
VastaaPoistajeps, kiitos :)
PoistaMeillä pidettu hiljaiseloa pidempään, kun mitään ei tapahtunut millään rintamalla. Muuttoa odotettiin ja sitten polkaistiin käyntiin älytön remppa, josta nyt vihdoin alkaa valmistumaan koti. Siitä oonkin jo kirjoitellut ja nyt aion parantaa vauhtia noissa postauksissa, satoi tai paistoi ;) . Onpa muuten ihanan näköistä herkkua, haaveissa vain tollaset meillä, kun ei ole tällä hetkellä keittiötä :D
VastaaPoistakyllä se keikkiökin vielä sieltä! :D
PoistaUi oikein suu napsaa, kun kattelee tuommoisen raparperiherkun kuvaa. :) Mukavaa kesänjatkoa sinne!
VastaaPoistakiitos samoin! :)
Poista