keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Jo vuosia olen seurannut ihania sisustus blogeja ja-lehtiä. Itsekkin kirjoittelen paljon ystävieni kanssa mutta julkista blogia ei ole tullut pidettyä vuosiin.
Nyt tuli halu kokeilla itsekkin siipiäni tällä saralla, kun tuntuu että kotoilua, sisustusta, kokkailua ja lasten kanssa elämästä nautiskelua harrastavia ihmisiä täällä blogimaailmassa kovasti pyörii.
Tällä hetkellä eletään kodin laitossa hektistä aikaa kun aivan retuperällä ja raksa-kondiksessa oleva piha pitäisi saada jonkunmoiseen kuntoon ennen talvea, edes vähän niitä pensaan taimia maahan ja sitä rataa.
Sisustusrintamalla koitetaan saada muutamat nurkat kuntoon ennenkuin kotiamme tullaan kuvaamaan lokakuun alussa. Kuvia olisi tarkoitus sitten nähdä tulevaisuudessa muutamassa sisustuslehdessä. Ja sitä pikkuviimeistelyähän on sitten ihan loputtomasti vielä tässä 1,5 vuotta muutosta! Mutta mukavasti antaa lisäpotkua tuo lehtikuvauksen päivämäärä tähän puuhasteluun.

Tahdin elämässä määrää tietysti ekaluokkalainen tytöntyllerö, kerholainen pojan viikari ja 8 kk vanha pikkupojan pallero. Sinnikkäästi jaksaa mies kuitenkin tehdä noita to do-listoja vielä työpäivien jälkeenkin. :)

Eikä meillä suostuta ottamaan näistä asioista ressiä - omakotitalo ei ole ikinä valmis, pikkuhiljaa laitellaan budjetin, mielikuvituksen ja perheen ehdoilla.

Niistä asioista täällä olisi tarkoitus kirjoitella: sisustelusta ja kodinlaitoista, lapsista ja vauveleista, allergiaruuista ja leipomuksista, surkean puutarhurin pihan laitosta. Kotoilusta ja elämästä.

No, katsotaan mihin suuntaan tämä bloggailu-into tästä vielä suuntaa. :)


Terkkuloin Taina ja 3 pientä elämäni tahdittajaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon käynnistä ja kommentistasi!